http://tydenikpolicie.cz/v-kladne-se-pri-celnim-narazu-osobniho-automobilu-do-stromu-zranili-dva-lide/
raolsa píše:A o čem tady už dobrou čtvrthodinu mluvíme, Mlho!
To naprosto chápu, protože si vyřešil problém, který si udělal, ale pokutu se ti platit nechtělo. Ono taky, kdyby si narazil na někoho zkušeného, tak ho bude bolet za krkem, nebo hlava, pak nepude pár tejdnů do práce a ty si pudeš třeba i sednout...zceyee píše:...Naposledy jsem způsobil nehodu a poškodil cizí vozidlo (dálnice), nabouranému pánovi jsem se omluvil a nabídl mu vše, co v tu chvíli mohl potřebovat (odvoz, teplé zázemí na místě nehody, vodu, atd.). Každopádně s pánem jsem to řešil a fízly jsem vyfakoval. ...
Na druhou stranu, pokud vam nejakej fetak bydlici nad vama v bytovce hodi na terasu treba dlazebni kostku (jen tak) tak s tim policie nic nedela (i pres to ze ma dva svedky) protoze se nikomu nic nestalo..... Asi mam cekat na to, az mi tou kostkou zabije na terase hrajici se dite....Veneria píše:Taky jsem byl mladej....cerstvy papiry, jeden den novy (stary) auto S110R, zima, tma... suchy silnice jen v jedne zatacce led. Ujelo mi to do telefonniho sloupu. Krom pomackanyho blatniku se nikomu nic nestalo. Stalo me to hromadu penez a ponauceni do priste. A nevim, proc platit nekomu jeste pokutu za to, ze jsem si znicil sen, na ktery jsem dlouhou dobu drel na brigadach....
A takovych pripadu mam vic. Vim, ze policiste jsou porat jen lidi a chovaji se k Vam tak jak Vy se chovate k nim (az na urcite vyjimky) pokud jim to nase zakony dovoluji....Veneria píše:Na druhou stranu, pokud vam nejakej fetak bydlici nad vama v bytovce hodi na terasu treba dlazebni kostku (jen tak) tak s tim policie nic nedela (i pres to ze ma dva svedky) protoze se nikomu nic nestalo..... Asi mam cekat na to, az mi tou kostkou zabije na terase hrajici se dite....Veneria píše:Taky jsem byl mladej....cerstvy papiry, jeden den novy (stary) auto S110R, zima, tma... suchy silnice jen v jedne zatacce led. Ujelo mi to do telefonniho sloupu. Krom pomackanyho blatniku se nikomu nic nestalo. Stalo me to hromadu penez a ponauceni do priste. A nevim, proc platit nekomu jeste pokutu za to, ze jsem si znicil sen, na ktery jsem dlouhou dobu drel na brigadach....
Zrovna sem na to koukal, to auto je strasna plechovka. by me zajimalo jestli to ma skodovka takhle u vsech modelu a jak by obstalo volvo...Hary píše:Trest smrti za vybrždování........ je to sice staré, ale nic to nemění na tom, že to je naprosto smutný....![]()
To je strašně zezadu rozdrcená Octávka![]()
http://praha.idnes.cz/vinik-nehody-na-d10-vybrzdoval-ridice-za-sebou-fnl-/praha-zpravy.aspx?c=A170123_130253_praha-zpravy_rsr
vubec nechapu, jak se ta Ochcavka dokazala takto zbourat... je to strasny... na Bawce temer nic, audi taky relativne v poho. Zajimal by me rozdil v rychlostech mezi skodou a audi... nebo jestli se z octavky stal "tlumic" mezi bmw a audi? kazdopadne hrozna smula pro rodinu v prostednim aute...Hary píše:Trest smrti za vybrždování........ je to sice staré, ale nic to nemění na tom, že to je naprosto smutný....![]()
To je strašně zezadu rozdrcená Octávka![]()
http://praha.idnes.cz/vinik-nehody-na-d10-vybrzdoval-ridice-za-sebou-fnl-/praha-zpravy.aspx?c=A170123_130253_praha-zpravy_rsr
prave to je podle me ten problem, auta se stavi na predni crash tak aby proslo testem, staci mala zmena uhlu a je to rozflakany cely.Hary píše:Se nebojím tvrdit, že 95% aut na silnici nemá od výrobce nějak významě řeseno chování zadku při nárazu.
Nikde se o tom nepíše, žádny crash test na zadek jsem neviděl. Lze jen odhadovat dle celkové stavby auta, jak asi obsojí při případném střetu. Taky v tomo případě to dostala hadám min. v 90-100 km/h.
A nebo tam neměl rezervu vzadu přikurtovanou ve "vaně", jak má být, Třeba to přispívá k celkové pevnosti zadkudumi.cz píše:je to desive, ale kdyz vidim to auto, ktere pravdepodobne do te oktavky najelo, tak tomu "zase tolik" neni...
z toho jsou bud dva zavery:
1] oktavka je ze zadu jako papir -> nedivil bych se tomu, je to skodovka
2] byla to slepenina nebo to bylo bourane a nejak opravovane.
kazdopadne toho blbecka co vybrzduje by meli zavrit az zcerna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé