mám volvo S60 D5 120KW automat. Mám vyměněný olej cca 2 měsíce v převodovce. A nyní jsem jel do města 10km a když najedu na větší hrbol či přidám skoro na plno vypadne rychlost v automatu a musím zastavit vypnout motor dát do polohy P nastartovat a pak zas běží (pc napsal CAMBIO NECESSITA ASSIST = nutný přehled převodovky cca
S60 D5 převodovka
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo S60 2.4 D5
S60 D5 převodovka
Zdravím,
mám volvo S60 D5 120KW automat. Mám vyměněný olej cca 2 měsíce v převodovce. A nyní jsem jel do města 10km a když najedu na větší hrbol či přidám skoro na plno vypadne rychlost v automatu a musím zastavit vypnout motor dát do polohy P nastartovat a pak zas běží (pc napsal CAMBIO NECESSITA ASSIST = nutný přehled převodovky cca
). Řadí plynule (v rámci možností má najeto 300k podle pc) a doteď tomu tak bylo. Zítra jdeme na diagnostiku ale nevíte nějaké tipy co by to mohlo být? CO odešlo? Díky za odpovědi
-
- Vůz: Volvo S60 2.4 D5
S60 D5 převodovka
Ano, když jsem jel a přejel větší ztvrdlé hroudy sněhu či auto nějakým způsobem "skočilo" vypadlo to na budíku naskočila pomlčka místo rychlosti. Ale stalo se to také tím, že jsem přidal na plno plyn a chvíli ho tak držel. Tak uvidím zítra díky