Škoda jen, že na téhle barvě tolik nevyniknou. Na bílé nebo stříbrné by to bylo jiné kafe...
Davide... slyšíííš ??mr1 píše:No, je pravda že na bílé, s černým sklem by to vypadalo fakt dost dobře.
1. ano, černá matnáKuko28 píše:zdar, měl bych pár dotazů:
1. jaké je to barva? je to nějaká matně černá?
2. upravoval si nějak to místo před nanesením?
3. jaký je technologický postup nanesení?
Sám to zvažuji dát (teda spíš jsem na tuty rozhodnut, jen se nemůžu rozhýbat) to dát na svého Saaba, který má ty sloupky origo černé, ale ten lak se tam už nějak loupe. Co mi kolega říkal, tak to prostě jen nahřál fénem a nalepil, takže i "a je to" typ jako já by to snad zvládl udělat.
díky
Tod2 píše:je to normální, spoustě aut nejdou zadní okna úplně...
Zcela běžný bezpečnostní prvek, který se u aut vyskytuje snad už 30 let (u některých určitě více).Michl píše:A hlavně vzadu nejde stahnout okno úplně dolů....
Je toto normální vlastnost Volva daná z konstrukce, že nejde sklo u zadních dveří stáhnout úplně dolů (jako u předních)nebo je to nějaká závada na voze? V manuálech jsem na toto nikde nenarazil?
Přemýšlím ale nad tím, jak je to bezpečnější než když to zajede celé dovnitř. Pojistku naopak proti nechtěnému zavření vnímám.Nosound89 píše:Zcela běžný bezpečnostní prvek, který se u aut vyskytuje snad už 30 let (u některých určitě více).Michl píše:A hlavně vzadu nejde stahnout okno úplně dolů....
Je toto normální vlastnost Volva daná z konstrukce, že nejde sklo u zadních dveří stáhnout úplně dolů (jako u předních)nebo je to nějaká závada na voze? V manuálech jsem na toto nikde nenarazil?
V50 je tvé první auto, že to vidíš poprvé?
To je pravda, taky je to sklo v jednom kuse, bez toho trojúhelníku, takže se dolů nevejde.Fíla píše:A taky je to hlavně proto, že kvůli výkroji zadních dveří kolem blatníku to sklo nemá kam zajet
To je ale úplně vedlejší, nepodstatnej důvodFíla píše:A taky je to hlavně proto, že kvůli výkroji zadních dveří kolem blatníku to sklo nemá kam zajet
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]