ještě teď mě bolí břicho jak jsem se chechtal
Je, přesně na Prelátu.Laurel píše:Tvl, neni to v mariánkách?
Co je na tom vtipné??
Máš pravdu se zvukem je to zajímavější.spy píše:Pustil sis to se zvukem?
Pokud ne, tak v tom to bude.
Pokud ano, tak prostě jenom máme jinej smysl pro humor
Mustanga... Ale nechápu, jak jsi dokázal postřehnout že je to ženská a že má / nemá gaťky. :OUrvanej píše:spy: u tej korvety tej ženckej poskočily ty gaťky co ani snad neměla
Vtip o Bosoňovi?!raolsa píše:U urologa v ordinaci:
"Měl byste přestat onanovat."
"Ale já jsem četl, pane doktore, že to neškodí."
"Jistěže ne, ale já bych vás rád vyšetřil."
![]()
![]()
![]()
![]()
ten je úžasnejPunkexploited píše:Jde borec po sídlišti a vidí jak v paneláku v šestým patře stojí v okně na židli nahá babka,mačká si kozy a skáče z topení na zem.Pod barákem stojí dědek,čumí na babku,honí si ptáka a kope do baráku.Borec absolutně nechápe,která bije,tak se zeptá domovníka,kterej akorát zametá,co to má znamenat.Domovník mu říká:"Voni jsou hluší.Babka mu ukazuje ať skočí pro mlíko a on jí na to odpovídá,že ji mrdá,že jde na fotbal.
Punkexploited píše:Jde borec po sídlišti a vidí jak v paneláku v šestým patře stojí v okně na židli nahá babka,mačká si kozy a skáče z topení na zem.Pod barákem stojí dědek,čumí na babku,honí si ptáka a kope do baráku.Borec absolutně nechápe,která bije,tak se zeptá domovníka,kterej akorát zametá,co to má znamenat.Domovník mu říká:"Voni jsou hluší.Babka mu ukazuje ať skočí pro mlíko a on jí na to odpovídá,že ji mrdá,že jde na fotbal.
Tohle taky pro BosoněPetr Marek píše:Vtip o Bosoňovi?!raolsa píše:U urologa v ordinaci:
"Měl byste přestat onanovat."
"Ale já jsem četl, pane doktore, že to neškodí."
"Jistěže ne, ale já bych vás rád vyšetřil."
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé