Zdenku, podle mne to tou organizaci stravy myslis urcite nenejvys dobre ale jelikoz jak oba vime kolik je kolem organizace srazu mraky a mraky poctive prace, sedivych vlasu a jinech podstatnejsich starosti, podle mne si to prebiranim zodpovednosti jeste i za objednavani menu predem zbytecne komplikujes a jenom si pridelavas starosti.. Clovek to resi, organizuje, vola tam, posila maily, dojede osobne, chce jim dat prilezitost lehce vydelat a jeste jim to i ulehcit, prizvukuje pozadavku minimalne 150 cerstvych porci.. a pak jsou ve finale kucharky i cisnici vyhoukani, ze kolik nas to opravdu najednou doslo a vazne to.. a nestalo se to jednou ani dva krat.. zvlast v nasich gastrorozvojovych sirkach kde vcera je porad jeste zitra a clovek si nicim nemuze byt uplne jistej
Ideal je proto podle mne obed individualni (pripadne lehce organizovanej) na konci spanilky a pak v kempu kolektivni vecere pro vetsinu typu: gulas z kotle, burty z grilu, pivo z pipy a vsichni jsou happy
Pak aby organizator na sebe vzal mindrak jeste i z toho, ze na Tatranske kolibe v Ždiari pri 200. porci Bryndzovych Halusek za dve hodiny definitivne dojdou oškvarky a zbytek porci je uz bez nich.. a hned je z toho fópá mezinarodnich rozmeru..
pamatujes CZ-SK sraz 7 let zpatky??!!
![Kuchta :kuchta:](./images/smilies/s0491.gif)
to proste nevymyslis
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)