Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Mám tam tlak turba,bohatost směsi,voltmetr. Předtím jsem měl tlak paliva ale ten jsem dal pryč ,protože jsem musel mít redukci kterou jsem si dělal sám ale měl jsem strach aby mě to někde necaklo benzín. Takže jsem zvolil voltmetr. Bohatost směsi mám napojenou na Origo lambdu,byl by lepší vícepásmové ale tu budu řešit až s novým výfukem.
Mám tam tlak turba,bohatost směsi,voltmetr. Předtím jsem měl tlak paliva ale ten jsem dal pryč ,protože jsem musel mít redukci kterou jsem si dělal sám ale měl jsem strach aby mě to někde necaklo benzín. Takže jsem zvolil voltmetr. Bohatost směsi mám napojenou na Origo lambdu,byl by lepší vícepásmové ale tu budu řešit až s novým výfukem.
Nejsou ty digitální budíky nepřehledné?Mi vždycky přišel klasický ručičkový budík lepší,protože je alespoň vidět co se děje,číselka jen skáčou.
když tak koukám na ty budíky.... nedá se přes vidu nastavit na palubnim pc nějaký jiný údaje? třeba dojezd do prázdný nádrže mi přijde doopravdy zbytečný, kdežto teplota oleje nikoliv
Tak v pátek přišla nová jednotka z ARD a tlak mě kolísá pořád.....tentokrát jsem posílal mou původní jednotku,kterou jsem na autě vyzkoušel před odesláním a žádná chyba ...teď mě došla ta stejná jednotka z ARD a hlásí mě to dvě chyby...snímač akcelerace(někde to píše snímač tlaku sání chyba 444) a druhá chyba snímač tlaku palivové nádrže.....jsem z toho uz . kokot. První jednotka od ARD dokonce ukazovala o dvě chyby víc. Taky nechápu proč nemůžu natlačit víc jak 0.8 baru....to mě Teda dela uz asi dva měsíce.....jediné co jsem dělal tak pořád steluju ovládání wastegatu....mohl jsem to nějak celí dokur....? Asi bude nejlepší odvést Auto k Marovi do Prahy ať se na to podívá...protože j jsem už vážně bezradnej. Mohl bych třeba tím dokurvit to ovládání?
Vím ,že tentkrát jsem se na tohle čidlo ptal a psal si ,že ho tam máš ,ale následně se to nějak vyřešilo výměnou TCV asi jen na chvilku tohle čidlo byl můj adept na kontrolu osobně bych ho ještě zkusil vyměnit může dávat špatné hodnoty ohledně tlaku v sání a dávat jiné hodnoty do ŘJ než by měli být ,ale zase je to jen střelba ,ale nikdy nevíš .
Petr.Chrpa píše:Vím ,že tentkrát jsem se na tohle čidlo ptal a psal si ,že ho tam máš ,ale následně se to nějak vyřešilo výměnou TCV asi jen na chvilku tohle čidlo byl můj adept na kontrolu osobně bych ho ještě zkusil vyměnit může dávat špatné hodnoty ohledně tlaku v sání a dávat jiné hodnoty do ŘJ než by měli být ,ale zase je to jen střelba ,ale nikdy nevíš .
Tak to uz si nevzpominam...... Ale ja vůbec nevim kde ho hledat a jestli ho vůbec na aute mam..........ty vis kde je?
No právě,že já ho nemám mě to dává hodnoty z váhy ,ale u tebe nevím už je to novější třeba to máš taky tak a je nakonec pryč váha jinak čidlo by mělo být někde na sání nejspíš musel bych pohledat na googl.
Petr.Chrpa píše:No právě,že já ho nemám mě to dává hodnoty z váhy ,ale u tebe nevím už je to novější třeba to máš taky tak a je nakonec pryč váha jinak čidlo by mělo být někde na sání nejspíš musel bych pohledat na googl.
No ja nevim jestli to ma cenu menit,protoze když jednotka byla puvodni bez chipu tak auto zadne chyby nehlasilo.Az ted po chipu od ARD. Ale spis me sere to kolisani turba...vůbec nevim komu to zavest.......asi ten marra bude nejlepší......akorát je to pro me trosku z ruky
Petr.Chrpa píše:No právě,že já ho nemám mě to dává hodnoty z váhy ,ale u tebe nevím už je to novější třeba to máš taky tak a je nakonec pryč váha jinak čidlo by mělo být někde na sání nejspíš musel bych pohledat na googl.
Tak dnes jsem vyřešil můj problém s motorem. V první řadě si házím popel na hlavu a strašně moooc se omlouvám že jsem pohanil ARD a jejich Chip. Chyba byla na mě straně. Dnes jsem se už nasr.... a rozdělal půl auta a našel hadici co jde od klapky do sání rizlou asi pět centimetrů. Vůbec to nechápu ,protože byla nová když se motor předělával a byla Rizla že spodní strany. Dekuju všem za názory za rady a hlavně dekuju za ochotu Volvo česky můj problém řešit. Mockrat dekuju a ještě jednou děkuji. Auto jede jako.......nádhera.
S60 GOLD píše:Tak dnes jsem vyřešil můj problém s motorem. V první řadě si házím popel na hlavu a strašně moooc se omlouvám že jsem pohanil ARD a jejich Chip. Chyba byla na mě straně. Dnes jsem se už nasr.... a rozdělal půl auta a našel hadici co jde od klapky do sání rizlou asi pět centimetrů. Vůbec to nechápu ,protože byla nová když se motor předělával a byla Rizla že spodní strany. Dekuju všem za názory za rady a hlavně dekuju za ochotu Volvo česky můj problém řešit. Mockrat dekuju a ještě jednou děkuji. Auto jede jako.......nádhera.
Dokazat sa verejne ospravedlnit je umenie, ktore sa povazuje za velke frajerstvo Klobuk dole.
ale samozrejme je nejjednodussi hazet hned od zacatku spinu na ARD Tuning, tak jako na jinych forech, kde jsou "zarucene" informace, ze ARD je nejhorsi na svete...
jsem ale rad, ze se vse vyresilo ke spokojenosti majitele a opet se potvrdilo, jako u dalsich aut zde z fora, ktera jsme ladili SW od ARD, ze benzinova auta jsou EXTREMNE NACHYLNA NA TECHNICKY STAV a serizeni...
Kazdopadne jsme alespon natrenovali ladeni jednotek ME 4.3 a ME 4.4, takze pokud by mel nekdo zajem, tak umime chiptuning, konverzi z ME 4.3 na ME 4.4 (snizuje spotrebu, zvysuje vykon, diky rychlejsimu procesoru), vypnuti lambdy, konverzi z automatu na manual atd...
tymon píše:ale samozrejme je nejjednodussi hazet hned od zacatku spinu na ARD Tuning, tak jako na jinych forech, kde jsou "zarucene" informace, ze ARD je nejhorsi na svete...
jsem ale rad, ze se vse vyresilo ke spokojenosti majitele a opet se potvrdilo, jako u dalsich aut zde z fora, ktera jsme ladili SW od ARD, ze benzinova auta jsou EXTREMNE NACHYLNA NA TECHNICKY STAV a serizeni...
Kazdopadne jsme alespon natrenovali ladeni jednotek ME 4.3 a ME 4.4, takze pokud by mel nekdo zajem, tak umime chiptuning, konverzi z ME 4.3 na ME 4.4 (snizuje spotrebu, zvysuje vykon, diky rychlejsimu procesoru), vypnuti lambdy, konverzi z automatu na manual atd...
Ahoj Peťo,
je fajn, že Ti to konečně jede stejně dobře jak to vypadá.
Bezva že si našel příčinu a našel odvahu přiznat, kde byla chyba.
Ve finále to pomůže všem a všichni se na tom něco naučili a mohou to použít i pro ostatní
Tajně doufám, že bude příležitost pokecat a svézt se
lukinl píše:Ahoj Peťo,
je fajn, že Ti to konečně jede stejně dobře jak to vypadá.
Bezva že si našel příčinu a našel odvahu přiznat, kde byla chyba.
Ve finále to pomůže všem a všichni se na tom něco naučili a mohou to použít i pro ostatní
Tajně doufám, že bude příležitost pokecat a svézt se