PS: a protoze zaparkoval, tak vim, ze ma taky erkovy budiny a rdesign volant..... ja byl k prehlidnuti, protoze na skoro vorovsky modrou motorku neni treba reagovat

Dodatečně: to jsem byla jáHary píše:Holešovičky dnes cca 17:20, směr vzhůru do kopce, stříbrná v70II, poface, losiky na blatnících, AHD režim na světlech.... 3m3??nebo někdo jiný?
Super!fouja píše:Dodatečně: to jsem byla jáHary píše:Holešovičky dnes cca 17:20, směr vzhůru do kopce, stříbrná v70II, poface, losiky na blatnících, AHD režim na světlech.... 3m3??nebo někdo jiný?
btw Hary umí teda pořádně mávát
Kde?peter cz píše:Dodatečně zdravím Zdendu, skoro jsem tě přehlídnul
Dneska? Petřiny?peter cz píše:Dodatečně zdravím Zdendu, skoro jsem tě přehlídnul
jjJana N.-Blondýna píše:Dneska? Petřiny?peter cz píše:Dodatečně zdravím Zdendu, skoro jsem tě přehlídnul
Sem byla já!
Jasne ze byli. Kvuli tomu sme tam jely. Kde tys me tam potkal,nejak jsem te nezaregistroval. Nebo aspon zadnou odpoved,a to jsem potkavajici zdravil kdyz sem to stihnul.Deshi píše:Ekky, jak bylo včera ve Špindlu??
Byli jste na bobové dráze?
S Volvem je to stejny._geralt píše:Zdar borci,
jak je to s tim zdravenim pri protismerne jizde? Losiky pri pohledu zepredu nevidno...
Se Saabem to bylo snadne, zdravi se vsichni a sem tam nekdo neodpovi.
blikat na vsechna Volva, tak nedelam nic jineho...Ekky píše:S Volvem je to stejny._geralt píše:Zdar borci,
jak je to s tim zdravenim pri protismerne jizde? Losiky pri pohledu zepredu nevidno...
Se Saabem to bylo snadne, zdravi se vsichni a sem tam nekdo neodpovi.
Uživatelé procházející toto fórum: Cronicle