Proč Volvo? Původně to mělo být něco od BMW, jelikož jsem mladý "jouda" co autům moc nerozumí a chtěl prostě BMW, předtím jsem měl 206 a po necelém roce bohužel po nehodě musela odejít do věčných lovišť. Tak jsem si říkal teď to musí být něco robustnějšího a bezpečnějšího na BMW jsem koukal, ale ty stavy ve kterých byly se mi moc nelíbily. Pak jsem uviděl VOLVO S60 a říkám si to není ošklivé auto vypadá pěkně (mechanik v rodině mi řekl jo v pohodě to ti schválím). Tak jsme začali hledat, v jednom dni jsem objel 4 auta snad z jedné strany republiky na druhou

Co se mi na autě líbí?
Jede to slušně, na předjíždění dostatečný výkon a na svižnou jízdu taky.
Pohodlí v pohodě, nepřijde mi to tvrdé či nepohodlné (jsem amatér omluvte mé vyjadřování

Spolehlivost, no prostě to neberu jako mínus či plus , je to auto co má něco za sebou je jasné, že opravám se nevyhnu. (zatím jsem měnil obě poloosy, hadici od turba, těhlici u pravého kola)
Hudba hraje slušně
Sedačky jsou parádní, pohodlná křesla
Co se mi dost zamlouvá, že to auto nemá úplně "každý" , chtěl jsem auto co nebude mít každý druhý a to se mi trochu povedlo si myslím
Co se mi na autě nelíbí?
Absolutně otřesné zpracování interieru. Jezdil jsem v mnoha autech od luxusních po obyčejné , a snad ani té blbé "mainstream oktávce" ten interier nevrže jako mě v autě. Když zatlačím na ty plasty tak to vše vrže má to vůli apod.
Ano může to být tím, že nevím jak s tím zacházel předchozí majitel a jak se s tím jezdilo, ale stejně...
Místo vzadu pro cestující, rád si sedačku posunu dozadu a položím, ale pak je absolutně nemožné si za mě sednout

Neoriginální rádio je to do očí bijící a musím s tím něco udělat
Rád bych se zeptal, když se podíváte na fotky, jedná se o premium sound co tam mám či ne?
Vrzající interier jak se to řeší? Musím to nějak rozebrat a utáhnout či mezi to narvat nějakou měkčenou "píčovinu"?
Jaké rádio originál do toho mohu dát?
Kdyby někdo věděl kde seženu ten hadrový potah na ručku v této barvě tak budu rád za tip...