Vtípky a srandičky

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
PINĎABC
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Člen VK
Příspěvků ve vlákně: 472
Příspěvky: 4973
Registrován: 12 roků 1 měsíc
Bydliště: Bílovec
Vůz: S90 T6 AWD POLESTAR

#6851 Vtípky a srandičky

Příspěvek od PINĎABC »

BÝK JE LEMRA LÍNÁ, RAK JE PIJAVICE A LVI JSOU AROGANTNÍ ! TOHLE JE HODNĚ DRSNÝ HOROSKOP !

horoskopKaždé znamení zvěrokruhu v sobě ukrývá jak dobré vlastnosti, tak ty špatné. A právě na stinné stránky se dnes zaměříme. Příjemné čtení to nebude, pravda někdy bývá krutá a bolestná.


Někteří to vehementně popřou, že takoví přece nejsou, je docela možné, že si svoje negativní povahové rysy sami ani neuvědomují. Chápeme, že není snadné připustit, zdali na tom něco není.

Beran

Beranům udělujeme medaili za nekonečnou sebestřednost a vztekání se. Hádat se začnou i kvůli prkotině, jsou paličatí a hluční. Když není po jejich, tak ani agresivita jim nebude cizí. Běda, jak nejsou první. Zkuste to. Dopředu si ale sepište závěť. Beran se vrhá do všeho bez rozmyslu, je to horká hlava a věčný puberťák.

Býk

Býk je lemra líná, podaří-li se vám ho někam vytáhnout, můžete si zatleskat. Pokud jste jej tedy mazaně nenalákali na kus žvance, na to slyší, huba mlsná, nečekejte však, že se s vámi rozdělí. Je to hamoun nenažraný. Nejradši Býci shromažďují a počítají korunky. Mají tvrdou palici a hromadu předsudků.

Blíženci

Blíženec má rozpolcenou osobnost a minimálně dvě tváře. Je labilní a věčně nespokojený, lidi okolo pomlouvá, těm vlivným leze do zadku. Jestli má někdo talent pro podvod a přetvářku, tak jsou to Blíženci. Povrchní a nespolehliví manipulátoři, co se rádi poslouchají. Chlubit se cizím peřím, to by jim šlo. Hanba.

Rak

Raci se na vás přisají jako hnusná pijavice, když budete něco namítat, připravte se na citové vydírání. Jiným závidí i nos mezi očima a jsou plní zášti. Rak je příšerně podezíravý a šíleně náladový. Hysterka. Ostatní s radostí zraňuje a zesměšňuje, sám se okamžitě urazí, litovat umí jen sebe. Kdo tohle má pořád snášet!

Lev

Lvi získávají první cenu za namachrovanost. Jsou to arogantní, pyšní, ješitní a namyšlení sobci. Vládci univerza. Myslí si, že se svět točí pouze kolem nich. Lev je doslova závislý na obdivu a chvále. Nedivte se, když bude mít doma milión zrcadel. Chová se jako despota, do všeho se montuje a nikdy nepřizná chybu.

Panna

Panny jsou chytré jak rádio, neustále vás budou poučovat a kritizovat. Všechno musí pitvat a na všem najít chybu. V tomhle znamení se rodí nejotravnější puntičkáři. Pedanti. Panna je úchylně posedlá honbou po dokonalosti a pořádku, čímž terorizuje své bližní. Je škodolibá, urážlivá a neumí odpouštět.

Váhy

Váha má hrůzu z neoblíbenosti, proto vás zahrne falešnými lichotkami. Je to zbabělá slibotechna, aby se zavděčila, slíbí vám cokoliv. Váhy jsou domýšlivé, pošetilé a rozmarné. Než se nadějete, prachy vám rozfofrují. Má se za to, že jsou nerozhodné, chuděry, jenže to pramení z toho, že chtějí urvat všechno.

Štír

Štíři by se z fleku mohli živit jako špióni. Mistři sebeovládání. Nikomu nevěří a věci fanaticky kontrolují. Prahnou po moci a libují si v ponižování ostatních. Zklamete-li Štíra, s druhou šancí nepočítejte, připravte se na krutou pomstu, nezastaví se před ničím. Když je nějaký pošetilec nechá ve štychu, je mrtvý.

Střelec

Střelce láká svět prominentů, je snob. Snaží se vytvořit iluzi, že je něco víc. Trapák. Před závazky utíká a sliby neplní, má chorobný strach z omezování. Dělá z komára velblouda a z jeho přemoudřelých keců se vám zvedá kufr. Střelcům chybí takt a empatie, jsou to bezohlední hulváti, co si nevidí do pusy.

Kozoroh

Kozorozi jsou odtažití, úzkoprsí a zatvrzelí. Všechno hnidopišským okem hodnotí a kritizují, nic jim není dost dobré. Kozoroh je přehnaně ambiciózní, udělá cokoliv, aby si udržel společenské postavení, nemilosrdný a bezcitný. Skrblík. Je nudný a upjatý. Moralista. Má zpátečnické názory a všem okolo je cpe.

Vodnář

Vodnáři se na vás mile culí a hned za rohem vás pomluví tak, že na vás nenechají nit suchou. Pokrytci. Přeceňují se a dělají lepšími, lidmi výtečně manipulují. Jsou prchliví a urážliví, automaticky přecházejí do opozice. Vodnář se chce za každou cenu odlišovat a myslí si, kdovíjak není zajímavý. Mimoň je to.

Ryby

Ryba se zcela záměrně chová jako oběť. Zneuznaný génius se sebedestruktivními sklony. Je ufňukaná a bordelářka k tomu. Zlomyslná mrcha. S oblibou překrucuje fakta, kdykoliv se jí to hodí. Ryby se tváří, jako kdyby všude byly, přitom jsou to nesamostatní snílci. Nejlepší kamarádka? Flaška rumu.

Pedrozo
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 141
Příspěvky: 636
Registrován: 12 roků 6 měsíců
Bydliště: zastoupení Dobříš (Příbramsko)
Vůz: Volvo 740 Turbo sedan B204GT
Bydliště: VRZČ

#6852 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Pedrozo »

yebat píše:když už jste tu nakousli to veganství...

Moje žena mi přivezla speciální veganský chléb, úplně čistej, dokonce ani droždí v něm prej nebylo. S vepřovou paštikou se dal docela jíst.
nééé asi, s centimetrovou vrstvou sádla zdlábneš všechno :D můžeš mazat i na rozpůlenou vegabroskev a chutná to dobře :D
_________________
Je: 740 Turbo B204GT, 1990, 147 kW, M46 overdrive, sedan + multilink
Bylo: S60 R 2.5 T AWD 220kW 2003 - 850 2.5 GLE 1997 106 kW - V70 T5 2005 241kW Daliborka - V70I Tdi 103 kW 2x - S60 2.4D 96kW 2003

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 208
Příspěvky: 564
Registrován: 14 roků 3 měsíce
Vůz: Volvo

#6853 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Ivo108 »

Běloch je zajatý Indiány, přivážou ho ke kůlu a už si na něj brousí nože.
A ten chudák se podívá od toho kůlu na nebesa a řekne: "Pane Bože, vypadá že to jsem asi totálně v pr..."
A teď se tam otevře boží oko a ozve se hlas: "Synu, ještě nejsi úplně ztracen. Podívej se na zem,u nohy máš velký kámen,přisuň si ho nohou, zvedni ho a až půjde kolem náčelník, tak ho majzni tím kamenem do hlavy"
Tak on to udělá, ten kámen si vezme do ruky a když jde kolem náčelník, tak ho tím kamenem flákne po hlavě.
A teď se zase otevře to boží oko a říká: "Teď jsi teprve v pr..li."

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 208
Příspěvky: 564
Registrován: 14 roků 3 měsíce
Vůz: Volvo

#6854 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Ivo108 »

Obrázek


Obrázek


Obrázek

Punkexploited
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 291
Příspěvky: 495
Registrován: 13 roků 3 měsíce
Vůz: V40 B4184S2 černá metalíza? v70 B 5244 S
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

#6855 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Punkexploited »

Druhy kakání
1. DUCHOVO SRANÍ
Je typ, kde cítíte, ze hovno jde ven, vidíte hovno na toaletním papíře, ale v míse žádné hovno není.

2. ČISTÉ SRANÍ
Je typ, kdy cítíte, ze hovno jde ven, vidíte hovno v míse, ale na toaletním papíře po něm není ani stopy.

3. MOKRÉ SRANÍ
Utřete si zadek padesátkrát, a pořád cítíte, ze to není ono. Sraní úspěšně zakončíte vložením záchodového papíru mezi zadek a spodní prádlo, abyste ho neponičili těma děsnýma hnědýma skvrnama.

4. SRANÍ VE DRUHÉ VLNĚ
Takovéhle sraní se vyskytuje ve chvíli kdy sraní končíte, kalhoty máte vytažené ke kolenům a náhle zjistíte, ze potřebujete srát ještě dál.

5. SRANÍ TYPU-NASKAJUJÍCÍ ŽÍLY NA ČELE
Při takovém sraní musíte tlačit tak, ze celí zfialovíte a dostanete téměř mrtvici.

6. LINCOLNOVO POLÍNKO
Tento druh hovna je tak obrovský, ze máte strach ho spláchnout bez toho, aniž byste ho nejdříve nerozšťouchali na kousky záchodovým kartáčem.

7. ALKOHOLIKOVO SRANÍ
Takto se nazývá sraní brzy po ránu po noci strávené pitím. Jeho nejzajímavějším rysem je špinavá cestička, která zůstane na dně mísy po spláchnutí.

8. SRANÍ S MOKRÝMI PŮLKAMI
Též zvané „Rychlé vyložení“. Je to druh, který projde ven tak rychle, ze naráz na hladinu mísy ostříkne vás zadek.

9. TEKUTÉ SRANÍ
Druh, při kterém ze zadku vystříkne tekutina, potřísní celou mísu, a zároveň ve stejné chvíli spálí citlivé zakončení vašeho tlustého střeva.

10. MILÁČEK DAVU (zvaný též Potěšení pro každého)
Tohle hovno je tak úchvatné svou velikosti anebo vzhledem, ze ho prostě před spláchnutím musíte ukázat ještě někomu dalšímu.

11. VYLEPSOVAČ NÁLADY
Je hovno, které se podaří vyrobit po delší zácpě, a vy zase můžete být konečně sám sebou.

12. RITUÁLNÍ SRANÍ
Sraní, které je prováděno v ten samý čas každý den a dokonalosti dosahuje za pomocí novin.

13. SRANÍ PRO GUINESSOVU KNIHU REKORDŮ
Hovno tak pozoruhodné, ze by mělo být zaznamenáno pro další generace.

14. POSTTRAUMATICKÉ
Takovéto sraní má tak mocný odér, ze každý, kdo vstoupí na místo činu do týdne je jím zasažen.

15. SRANÍ ZVANÉ KONEC LÍBÁNEK
Jakékoliv hovno vytvořené za přítomnosti jiné osoby.

16. TEN, KTERÝ STÉNÁ, aneb VZDYCHACÍ
Tak obrovské hovno, ze se nedostane ven bez vokální asistence.

17. PLAVEC aneb HYDROFOB
Toto hovno, které je charakterizováno svou plavbyschopností a nepotopitelností, je schopno se znovu a znovu vynořovat i po mnoha spláchnutích.

18. ZÁKOPNÍK
Hovno, které nejde setřást. Obvykle je na něj nutno zaútočit kolébavým či skákavým pohybem, často se ovšem také stává, ze jediným řešením je popostrčit ho malým kouskem toaletního papírů.

19. PŘÍZRAČNÉ
Takové hovno se záhadně objeví v záchodové míse a nikdo nepřipouští, ze by ho tam kdy vložil.

20. KUK-A-JE PRYČ
Teď ho vidíte, teď zase ne. Tohle hovno si s vámi pěkně zahrává. Vyžaduje značnou dávku trpělivosti a výbornou kontrolu svěrače.

21. BOMBOVÝ NÁLET
Hovno, které je pro vás tím pravým překvapením. Přichází nečekáno a nezváno, v čase a situaci naprosto neadekvátní ke sraní (např. během soulože, při fotbale) nebo ve chvíli, kdy není po ruce vhodné srací zařízení.

22. KROTITEL HADŮ
Protáhlé tenké hovno, které je schopno se svinout do výhružné pozice – i když většinou je zcela neškodné.

23. OLYMPIJSKÉ SRANÍ
Takovéto sraní se vyskytuje obvykle přesně jednu hodinu před začátkem nějakého soutěžního podniku, kterého se máte účastnit a vzhledově se velmi podoba „Alkoholikovu sraní“.

24. ZPĚT-K-PŘÍRODĚ
Výsledkem tohoto sraní může být téměř libovolné hovno, nicméně společným rysem je, že je vždy ukládáte buď v lese, nebo v podřepu za odvrácenou stranou vašeho auta.

25. KAMÍNKY-Z-NEBE
Obdivuhodný shluk maličkých bobku, většinou nebeský dar ve chvílích, kdy se za boha nemůžete vysrat.

26. HOVNO „DURACELL“:
Známé také jako „Vono to furt jede“.

27. RYCHLÁ VYKLÁDKA
Je to ten druh, který je venku tak rychle, že sotva dostanete kalhoty ke kotníkům ve chvíli, kdy už je po všem.

28. TEKUTÝ INSTALATÉR aneb ZÁTKA:
Tento druh hovna je tak velký, že totálně ucpe toaletu.

29. MÍŠNÍ PUMPA
Tohle hovno při cestě ven bolí tolik, ze byste přísahali, že musí vycházet jinudy, než standardní cestou.

30. „MYSLÍM, ZE DNESKA PORODÍM ZADKEM“
Velmi podobné „Lincolnově polínku“ nebo „Míšní pumpě“. Tvář a velikost tohoto bobku připomíná půllitrovou plechovku od piva. Poté, co se vám ho nakonec podaří vypudit zůstává na konci vašeho zažívacího traktu chvíli vzduchoprázdno.

31. KASOIDNÍ SRANÍ
Tento typ vychází zhruba v podobě zubní pasty, a jeho čím dál tím víc. Máte dvě možnosti: spláchnou a pokračovat nebo risknout, ze se to nakupí až k vašemu zadku, zatímco vy budete bezmocně sedět.

32. „ŽE BY SE ZE MĚ STAL KRÁLÍK?“
(Podobné sraní KAMÍNKY-Z-NEBE) Je takové, kdy z vás vypadne spousta maličkých, milých a kulatých bobku, které vypadají přesně jako ty kuličky, se kterými jste si hrávali zamlada, a které vydávají slabé šplouchavé zvuky při nárazu na vodní hladinu mísy.

33. TOXICKÁ SKLÁDKA
tj když si řikáte „co to tady sakra chcíplo“. Vyznačuje se velmy silným a agresivním odérem.
Pozor může vyvolat zvracení!

34. LEPIVEC
Hovno, které se po vysrání nalepí na stěnu záchoda tak silně, že ani záchodovou štětkou nejde odstranit.
_________________
Teď v70 2.5t 154kw automat 5q,4x4 rok 2004 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/v70-2-5t-154kw-automat-5q-4x4
bylo V40 1.8 90kw B4184S2, cerna metaliza, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v40, bylo
V70 2.4 125kw B 5244 S, modrá, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v70
První auťák Pontiac LeMans 1.6 potom Vectra A 1.6 pak Felicia rok 2000 1.3 a teď VOLVO!

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 208
Příspěvky: 564
Registrován: 14 roků 3 měsíce
Vůz: Volvo

#6856 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Ivo108 »

Mně ted zaujala jedna indická umělkyně. Myslím že by u nás měla zaručený velký úspěch ... (zejména po ránu)

Obrázek

https://www.facebook.com/RaniSraniOfficial/?fref=ts

Možná i v duetu s Kumarem ? https://www.facebook.com/susilkumar.kundu?fref=ts

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 2
Příspěvky: 198
Registrován: 14 roků 8 měsíců
Bydliště: Hlavní město piva
Vůz: XC90 3.2

#6857 Vtípky a srandičky

Příspěvek od danillo »

To Punkexploited: na "druhy srani" jsem nebyl moralne pripravenej ... rozsekalo me to :-)
_________________
Volvo XC90 3.2, 2007
bylo: Volvo V70 D5, 2004
bylo: Volvo V40 1.9DI 2004

mot
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 39
Příspěvky: 520
Registrován: 10 roků 6 měsíců
Bydliště: Moravská Nová Ves
Vůz: S80, D5, MY04

#6858 Vtípky a srandičky

Příspěvek od mot »

Zřejmě zlatokopky
Přílohy
tyler_boston.jpg
tyler_boston.jpg (30.4 KiB) Zobrazeno 1974 x
_________________
(2013-) S80 D5 120KW, 03', 196tkm, automat, světlá kůže; GALERKA , SPOTŘEBA
(2010-2013) Ford Mondeo MKIII, 1,8 TDCi 92KW, 152tkm
(2005-2010) Ford Focus I, 1,8 TDDi 66KW, 126tkm

Krystof P.
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 63
Příspěvky: 2207
Registrován: 12 roků 2 měsíce
Bydliště: Družec / Kladno
Vůz: Volvo C70 2.3T5 / Volvo 945 200FT

#6859 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Krystof P. »

mot píše:...

:good: :good:

st_Andy
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 121
Příspěvky: 1929
Registrován: 15 roků 5 měsíců
Bydliště: Košice - Staré mesto
Vůz: V90 D5 AWD Inscription

#6860 Vtípky a srandičky

Příspěvek od st_Andy »

Ivo108 píše:Mně ted zaujala jedna indická umělkyně. Myslím že by u nás měla zaručený velký úspěch ... (zejména po ránu)

Obrázek

https://www.facebook.com/RaniSraniOfficial/?fref=ts

Možná i v duetu s Kumarem ? https://www.facebook.com/susilkumar.kundu?fref=ts
No to by chcelo duet minimalne.. :lol:


Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 208
Příspěvky: 564
Registrován: 14 roků 3 měsíce
Vůz: Volvo

#6861 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Ivo108 »

Možná to každý zná (tak potom pardon), já jsem se s tím seznámil včera a je to tedy totální nářez :D :lol: Post socialistický hyper realismus (aneb život a praxe v dnešním autobazaru). Hned v prvním díle "shnilé Volvo" :)

Čtvrtníček je ďábel :)

https://www.stream.cz/porady/autobazar

Punkexploited
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 291
Příspěvky: 495
Registrován: 13 roků 3 měsíce
Vůz: V40 B4184S2 černá metalíza? v70 B 5244 S
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

#6862 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Punkexploited »

Indiáni zajmou Pražáka, Brňáka a Ostraváka. Přijde náčelník a povídá: „Máte to špatný, pánové, zabijeme vás a z vašich kůží si naděláme kánoe…ale že jste cizinci, můžete si vybrat jak umřete.“ Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře. Moravák se zamyslí, řekne si o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravák se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat všude, po celém těle… Už je samá díra, krev stříká, Ostravák pomalu vypouští duši, ale z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá: „A máš po kánoi, pičo!“
_________________
Teď v70 2.5t 154kw automat 5q,4x4 rok 2004 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/v70-2-5t-154kw-automat-5q-4x4
bylo V40 1.8 90kw B4184S2, cerna metaliza, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v40, bylo
V70 2.4 125kw B 5244 S, modrá, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v70
První auťák Pontiac LeMans 1.6 potom Vectra A 1.6 pak Felicia rok 2000 1.3 a teď VOLVO!

Punkexploited
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 291
Příspěvky: 495
Registrován: 13 roků 3 měsíce
Vůz: V40 B4184S2 černá metalíza? v70 B 5244 S
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

#6863 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Punkexploited »

Absolventka humanitní fakulty začne pracovat pro islamofilní neziskovku a pomáhá imigrantům u hranic. Za měsíc píše domů: "mami dostala jsem od uprchlíků AIDS!"
Maminka odpoví: "Já se v těch tvých vyznamenáních moc nevyznám, ale říkala jsem o tom sousedům a celá ulice ti to moc přeje!"
:D
_________________
Teď v70 2.5t 154kw automat 5q,4x4 rok 2004 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/v70-2-5t-154kw-automat-5q-4x4
bylo V40 1.8 90kw B4184S2, cerna metaliza, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v40, bylo
V70 2.4 125kw B 5244 S, modrá, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v70
První auťák Pontiac LeMans 1.6 potom Vectra A 1.6 pak Felicia rok 2000 1.3 a teď VOLVO!

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 5
Příspěvky: 61
Registrován: 11 roků 5 měsíců
Bydliště: Plzeň-jih (VRZČ)
Vůz: V70 D5244T MY04

#6864 Vtípky a srandičky

Příspěvek od woggy »

_________________
Je: V70 D5, M56, 2004 Obrázek
Bylo: V70 2.4i 20v, M56, 1997; , V70 2.5 TDI, AW50-42, 1998
Letní povoz: Yamaha XJ 650 4K0, 1982

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 208
Příspěvky: 564
Registrován: 14 roků 3 měsíce
Vůz: Volvo

#6865 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Ivo108 »

"Natočil jsem životní desku", povídá jeden muzikant druhému.
"To je výborný a kde?" ptá se ten druhý
"Normálně v Americe, úžasné studio, na sóla zahostoval B.B. King, hraje to skvěle..."
"To je výborný a kolik jsi toho prodal?"
"Všechno - dům, auto, chalupu..."

Urvanej
Ověřený
Online
Uživatelský avatar
Moderátor
Příspěvků ve vlákně: 491
Příspěvky: 12054
Registrován: 13 roků 4 měsíce
Bydliště: Plzeň
Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8

#6866 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Urvanej »

To stojí za archivaci :-D
Přílohy
GolfIV-humus.jpg
_________________
745, D24, M47, 1990, Kája; 945, B230FT, AW71, 1995, Jaruna; V70, D5, M56, 2004, Bertík; 944, B230FT, M46, 1991, Blex; XC90 V8, 2004; 142, B20A, M40, 1970 ex; S40, 1.8, m3p, 1997 :764, B280F, AW71, 1988, Tomasssovka;244, D24, M47, 1990, Blu; XC90 V8, 2005, Mastodont; V40, B4204S, M5P, 1996.

karelvolvo
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 5
Příspěvky: 2168
Registrován: 14 roků 8 měsíců
Bydliště: Vrchoslavice
Vůz: Volvo 340 1.6D Volvo 460 1.9TD

#6867 Vtípky a srandičky

Příspěvek od karelvolvo »

_________________
V70 D5 2002 stříbrná 408tkm 460 1.9TD 1994 stříbrná 773tkm momentálně depozit V40 1.9D 85kw 2004 stříbrná 236tkm 340 1.6D 1986 oceanbluemetalic 187tkm S60 D5 2002 stříbrná 264tkm S60 D5 2002 stříbrná Volfinka od Albertuse 438 tkm

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 208
Příspěvky: 564
Registrován: 14 roků 3 měsíce
Vůz: Volvo

#6868 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Ivo108 »

https://www.novinky.cz/koktejl/405544-v-madarsku-zmerili-sve-sily-hrobnici.html


Vítězná dvojice bude svou zemi reprezentovat na listopadovém mistrovství v kopání hrobů ve slovenském Trenčíně :o

PINĎABC
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Člen VK
Příspěvků ve vlákně: 472
Příspěvky: 4973
Registrován: 12 roků 1 měsíc
Bydliště: Bílovec
Vůz: S90 T6 AWD POLESTAR

#6869 Vtípky a srandičky

Příspěvek od PINĎABC »

Ivo108 píše:"Natočil jsem životní desku", povídá jeden muzikant druhému.
"To je výborný a kde?" ptá se ten druhý
"Normálně v Americe, úžasné studio, na sóla zahostoval B.B. King, hraje to skvěle..."
"To je výborný a kolik jsi toho prodal?"
"Všechno - dům, auto, chalupu..."
To je dobrý :D

Punkexploited
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 291
Příspěvky: 495
Registrován: 13 roků 3 měsíce
Vůz: V40 B4184S2 černá metalíza? v70 B 5244 S
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

#6870 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Punkexploited »

Manžel není doma a manželka si mezitím užívá s milencem. Zachrastí klíče, je slyšet zámek, manželka schová milence do skříně, sepne ruce k nebi a prosí:
"Bože, udělej si se mnou co chceš, jenom ať nás neobjeví můj muž. Je strašně žárlivý a určitě by zabil nejen mě, ale i mého milence."
Na to se nebesa otevřou a ozve se:
"Dobře, bude to, jak chceš, ale za tři roky tě odvolám k sobě, utopíš se."
"Dobře, dobře, jen ať ho teď nenajde."
Všechno proběhne úplně hladce. Tři roky se žena nekoupe, jenom sprchuje. Nechodí na koupaliště, vodě se zdaleka vyhýbá. Tři roky uběhnou. Uběhnou čtyři, pět let. Na svůj slib už zapomněla. Po pěti letech si koupí zájezd na okružní plavbu okolo světa. Na lodi je velká zábava, samé ženy, když vtom se začne loď potápět. Žena si vzpomene na svůj slib. Poklekne, sepne ruce k nebesům a volá:
"Bože, teď, teď mě chceš povolat k sobě? Podívej se, kolik nevinných žen teď zemře spolu se mnou."
Nebesa se opět otevřou a ozve se:
"Dva roky, dva roky mi trvalo, než jsem vás všechny ku*vy dostal na jednu loď!
_________________
Teď v70 2.5t 154kw automat 5q,4x4 rok 2004 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/v70-2-5t-154kw-automat-5q-4x4
bylo V40 1.8 90kw B4184S2, cerna metaliza, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v40, bylo
V70 2.4 125kw B 5244 S, modrá, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v70
První auťák Pontiac LeMans 1.6 potom Vectra A 1.6 pak Felicia rok 2000 1.3 a teď VOLVO!

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 208
Příspěvky: 564
Registrován: 14 roků 3 měsíce
Vůz: Volvo

#6871 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Ivo108 »

Obrázek

VanThomas
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 182
Příspěvky: 1194
Registrován: 18 roků 2 měsíce
Vůz: 745 D24T M46+OD 90'
Bydliště: Praha 3

#6872 Vtípky a srandičky

Příspěvek od VanThomas »

zatrest.jpeg
zatrest.jpeg (23.85 KiB) Zobrazeno 3306 x
_________________
V70 B5254T AW50 98'
bylo 745 D24T M46+OD 90'

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 208
Příspěvky: 564
Registrován: 14 roků 3 měsíce
Vůz: Volvo

#6873 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Ivo108 »

Obrázek

Punkexploited
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 291
Příspěvky: 495
Registrován: 13 roků 3 měsíce
Vůz: V40 B4184S2 černá metalíza? v70 B 5244 S
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

#6874 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Punkexploited »

Koupil jsem si himalájskou sůl. Na balení píšou, že vznikla hluboko pod zemí přírodními procesy, před 250 miliony let. A taky "spotřebujte do 6 / 2017". To ji vykopali teda opravdu na poslední chvíli!
_________________
Teď v70 2.5t 154kw automat 5q,4x4 rok 2004 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/v70-2-5t-154kw-automat-5q-4x4
bylo V40 1.8 90kw B4184S2, cerna metaliza, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v40, bylo
V70 2.4 125kw B 5244 S, modrá, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v70
První auťák Pontiac LeMans 1.6 potom Vectra A 1.6 pak Felicia rok 2000 1.3 a teď VOLVO!

Punkexploited
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 291
Příspěvky: 495
Registrován: 13 roků 3 měsíce
Vůz: V40 B4184S2 černá metalíza? v70 B 5244 S
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

#6875 Vtípky a srandičky

Příspěvek od Punkexploited »

víte jak zní dobrý sex?
Jako když se žena v žabkách snaží doběhnout autobus.
_________________
Teď v70 2.5t 154kw automat 5q,4x4 rok 2004 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/v70-2-5t-154kw-automat-5q-4x4
bylo V40 1.8 90kw B4184S2, cerna metaliza, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v40, bylo
V70 2.4 125kw B 5244 S, modrá, rok 2001 https://www.rajce.idnes.cz/punkexploited/album/volvo-v70
První auťák Pontiac LeMans 1.6 potom Vectra A 1.6 pak Felicia rok 2000 1.3 a teď VOLVO!
Odpovědět

Zpět na „o všem možném :-)“