Jenom tři ?RobertH píše: Bohužel budu asi muset pustit svoji 850, tři auta před panelákem mít nemůžu.

Jenom tři ?RobertH píše: Bohužel budu asi muset pustit svoji 850, tři auta před panelákem mít nemůžu.
Urvanej píše:Dokonce byly i starší 850 ve stejný zelený, nevim kolik kusů, ale kde je těm konec...
Vždyť tam máš ještě jedno místo volné, chtělo by to doplnit C70RobertH píše:Tady jsou pohromadě.
Jedna se přece prodávala cca rok dva zpět tady na fóru, zelenej T5R sedan. Myslím si, že zájem o ni sice byl značný, ale majitel si ji rozhodl ponechat.Krystof P. píše:To jsem netušil, díky za doplňující infoUrvanej píše:Dokonce byly i starší 850 ve stejný zelený, nevim kolik kusů, ale kde je těm konec...
Ahoj HonzoHonzaA píše: Jedna se přece prodávala cca rok dva zpět tady na fóru, zelenej T5R sedan. Myslím si, že zájem o ni sice byl značný, ale majitel si ji rozhodl ponechat.
Když nad tím tak přemejšlím, tak když by Petr Chrpa zapátral, tak by možní zjistil, že jeho sedan taky pořídila jako novej Sazka. Hned jsem vznesl dotaz: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=96&t=36469&p=646005#p646005
0-50 tis Kč... podle věštěcký koulekoule píše:Ahojda, taky jsem si včera náhodou jednu ja řikáte sazku pořídil. Je ale bouraná a tak vážim jestli budu opravovat nebo jí rozdělàm na díly. Jakou to má realnou hodnotu? Má 170 najeto, servisovaná, garážovaná. Ddík Koule.
VIDĚL JSEM JI... FAKT LUXUSTNÍ STAV... prostě PETELICE...!!!doktor píše:Tady je ta moje. T5
![]()
Dík kouleyoby píše:0-50 tis Kč... podle věštěcký koulekoule píše:Ahojda, taky jsem si včera náhodou jednu ja řikáte sazku pořídil. Je ale bouraná a tak vážim jestli budu opravovat nebo jí rozdělàm na díly. Jakou to má realnou hodnotu? Má 170 najeto, servisovaná, garážovaná. Ddík Koule.
Kdyby to byla Sazka měl bych možná zájem, poslal jsem sz.koule píše:Ahojda, taky jsem si včera náhodou jednu ja řikáte sazku pořídil. Je ale bouraná a tak vážim jestli budu opravovat nebo jí rozdělàm na díly. Jakou to má realnou hodnotu? Má 170 najeto, servisovaná, garážovaná. Ddík Koule.
Tyhle verze si zaslouží jenom opravovat!koule píše:Tak jsem se na konec rozhodl opravovat. Je pravda že jsem takovou výbavu u v70 ještě neviděl. Zadní lavice vyhřejvaná ,webasto, atd..
není mi přáno, viz.nížecico píše:Porad te to laka? Ja myslel, ze ses uspokojil eRkemmartines píše: Kdyby to byla Sazka měl bych možná zájem, poslal jsem sz.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé