Volva, který si kupovala "Sazka" (ano, ta sázková společnost) byly zelený, často v nejlepší výbavě a motorizaci. Proto sazka. Byly to S70 a V70 a poté co se jich zbavila, šly do normálního oběhu. Neměly sice žádný extra příplatkový věci, ale dost dobrou výbavu.kamov píše:Uz dlhsie mi vrta hlavou co je to Sazka, to je miestny nazov ktory a sa pouziva pre volvo v plnej vybave?
Krystof P. píše:Volva, který si kupovala "Sazka" (ano, ta sázková společnost) byly zelený, často v nejlepší výbavě a motorizaci. Proto sazka. Byly to S70 a V70 a poté co se jich zbavila, šly do normálního oběhu. Neměly sice žádný extra příplatkový věci, ale dost dobrou výbavu.kamov píše:Uz dlhsie mi vrta hlavou co je to Sazka, to je miestny nazov ktory a sa pouziva pre volvo v plnej vybave?
Dokonce byly i starší 850 ve stejný zelený, nevim kolik kusů, ale kde je těm konec...Krystof P. píše:Volva, který si kupovala "Sazka" (ano, ta sázková společnost) byly zelený, často v nejlepší výbavě a motorizaci. Proto sazka. Byly to S70 a V70 a poté co se jich zbavila, šly do normálního oběhu. Neměly sice žádný extra příplatkový věci, ale dost dobrou výbavu.
Ty mas dve auta?tomik T5 píše:tak teda tady ta moje...
Kdyby ses ji chtěl někdy zbavit tak se ji rád ujmudoktor píše:Tady je ta moje. T5
jak už bylo psáno,sazka měla ještě před 70 sadu 850,já měl kombi T5,ale vím i o T5R po sazce...oproti 70 u 850 nebyl bufík,tažný,a logicky ani dolby,jinak taky plná palba,jen třeba ta moje měla o fous jinej odstín,než je dark olive green...kod barvy nevím,ale byla taková do modrozelena spíš než čistě zelená...rok výroby byl 1995.doktor píše:Sazky byly V70 a S70, vsechny byly modely 1999, motorizace 2,4T AWD nebo 2,3 T5. Vsechny byly v manualu a mely plnou priplatkovou vybavu. Vsechny mely stejnou zelenou barvu - olive green metalic tusim.
jestli je to Daliho,tak ta se sazkou neměla nic společnýho...?3m3 píše:Myslim ze i tohle auto sem do tohodle topicu taky patri....
Též sis to mohl aspoň nechat potentovat holubama než si to nafotil, abys nám to tu nekazil takovou leštěnkou, tvrdíš, že rv u sazek je 99 a sám tu dáš fotku co vypadá,že vyjelo z linky před rokemdoktor píše:Tady je ta moje. T5
To jsem netušil, díky za doplňující infoUrvanej píše:Dokonce byly i starší 850 ve stejný zelený, nevim kolik kusů, ale kde je těm konec...
Nafotíš jak naleštíšRobertH píše:Zatím nemám žádné fotky. Vypadá stejně, jako ty ostatní![]()
Bohužel budu asi muset pustit svoji 850, tři auta před panelákem mít nemůžu.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]