Hodně pěkné, ty kola vypadají na S60 supermelcz píše:trochu umyto

Hodně pěkné, ty kola vypadají na S60 supermelcz píše:trochu umyto
Mě by třeba zajímalo na který model jsou přesně určené ale nikdy si mně nezískaly !Nosound89 píše:Hodně pěkné, ty kola vypadají na S60 supermelcz píše:trochu umyto(mýt by se mi, ale nechtěly
)
Nejsou původně právě z S60?karelvolvo píše:Mě by třeba zajímalo na který model jsou přesně určené ale nikdy si mně nezískaly !
Ty, s leštěním kapoty jsi to trošku přehnalmarekl píše:melcz: paráda
Nejsou původně právě z S60?karelvolvo píše:Mě by třeba zajímalo na který model jsou přesně určené ale nikdy si mně nezískaly !
U mě akorát umytej motor
Diky, mozna jo, akorat Andy na tom ma navic nalepene jeste nejake ty ozdobne ciiicovinydanki píše:Vyzorovo tusim dvojca s St Andy...
Pekne to mate
hahaRoger píše:Diky, mozna jo, akorat Andy na tom ma navic nalepene jeste nejake ty ozdobne ciiicovinydanki píše:Vyzorovo tusim dvojca s St Andy...
Pekne to mate
Popravdě, občas je vemu vapkou.Nosound89 píše:Hodně pěkné, ty kola vypadají na S60 super(mýt by se mi, ale nechtěly
)
Jsou originál z S60, 18" Eudorakarelvolvo píše:Mě by třeba zajímalo na který model jsou přesně určené ale nikdy si mně nezískaly !
Zavidim tyhle kolaRoger píše:Prebirka T6 pred salonem...predavaci mistnost obsadily nove modely...holt kdo vic plati, ma lepsi peci, ale na to kaaliim...A tady uz v pracovnim nasazeni, s nakladem sadrosu na strese
![]()
To s tim ze nic neni slyset mas uplnou pravdu, jednak jsou ty auta dost dobre odhlucnena ale taky je pravda ze to byla jedna z uplne prvnich veci ktera me taky zaujala s otevrenyma oknama, ze to auto proste nevydava ani pri 200tis.km najezdu zadnej ani nejmensi pazvuk ani na nerovnostech a celkove je to narozdil od eRka hodne komfortni vozeni i na 18 palcechRoger píše: motor není skoro slyšet, nikde se nic netřepe a neklepe, ani za studena. Takže poslouchám jen Dynaudio Premium Sound...
Krásný a tam vzadu to už stavíš garáž na další ?3m3 píše:
krásně s nadhledem kouká ta 9ka na toho mladýho pubertálního usmrkance v podobě v 70ky3m3 píše:
A já chtěl říct krása, starej a mladej. Ale copak se to teď dáUrvanej píše:Jako že z toho něco teče sem věděl, ale že až tolik...
A ja sem si rikal kdo si toho vsimne....Urvanej píše:Jako že z toho něco teče sem věděl, ale že až tolik...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé