Na druhé straně - vyčítat tomuto konkrétnímu řidiči že stojí trošku našikmo aby mohl vylézt z auta a "pranýřovat" ho za to je trošku nedomyšlené ... (a ani on asi nebude raději jakkoliv odpovídat

To mohl už rovnou hodit přes dvě místa aby měl pořádný odstup na obou stranách.Ivo108 píše:Ne, to je myšleno obecně ve smyslu že z nás dělají už maximální ovce ve všech směrech a jsme tak zblbí že si myslíme že to tak musí být a už se nějak podvědomě do pozoru, do řady a s řádně vyplněným výkazem stavíme ...
Na druhé straně - vyčítat tomuto konkrétnímu řidiči že stojí trošku našikmo aby mohl vylézt z auta a "pranýřovat" ho za to je trošku nedomyšlené ... (a ani on asi nebude raději jakkoliv odpovídat
Už jsi někdy čekal na kikinu, co šla nakupovat do obchodu?Shockey píše:Nosound89: tak jsi mel ukazat, ze mas koule, pockat tam a vysvetlit ridici, jak ma parkovat. Misto toho ho vyfotis a pak to tady nekolik dni resis. Zvlastni zabava...
Kdyby tady to téma nebylo tak sem žádnou foto nedávám, když na můj příspěvek někdo reagoval s několikadenním zpožděním tak jsem odpověděl. Takže se vzpamatujShockey píše:Nosound89: tak jsi mel ukazat, ze mas koule, pockat tam a vysvetlit ridici, jak ma parkovat. Misto toho ho vyfotis a pak to tady nekolik dni resis. Zvlastni zabava...
možná postačí jen trochu tolerance?shaman píše:Týjo!
Bonzaci, prevychovavaci, dukazni fotografove a vysvetlovaci.
Pekna sebranka.
(blijici smajl)
Asi takyoby píše:Už jsi někdy čekal na kikinu, co šla nakupovat do obchodu?Shockey píše:Nosound89: tak jsi mel ukazat, ze mas koule, pockat tam a vysvetlit ridici, jak ma parkovat. Misto toho ho vyfotis a pak to tady nekolik dni resis. Zvlastni zabava...Zábava na celý den
Zejména když je v okolí dalších 50 prázdných místHaben píše: A muj nazor je, pokud se na dane misto nevlezu, nechci byt otriskan, tak tam neparkuji a jedu jinam. Jako postavit to sikmo, pres 2 pruhy, je bezohlednost.
už jomartinopel píše:Myslím,že tento topic začíná být vážný kandidát na přesun do žumpy.A to jsem ještě nic nenapsal.
Myslím, že sis trošku spletl forum, audi klub je jindeshaman píše:Nojo, ale kdyz se to tema zrusi, kde potom budou zakomplexovani frustrati masirovat svoje vycpely ego?
Však v klidu, nemůžou za to, že podle nádpisu nepochopí z jakého důvodu bylo téma vytvořeno.Urvanej píše:Slušný. Jako tady pude někdo zlynčován za to, že udělal fotku prasete? Děláte z něj bonzáka, jak kdyby s tim běžel na MP a vyžadoval potrestání.
To si ale vážně děláte kozy! Vyndejte tu hlavu i s kládou z řitě a trošku se povzneste, pousmějte a deme dál.
Ivo: tvoje argumentace je zvláštní. Obhajuješ tu porušování předpisů takovým způsobem, že by jednomu i slza ukápla.![]()
old.fashioned: u mě si vítěz za to +1![]()
Uživatelé procházející toto fórum: ms231