Jámot píše:Kdo to stojí už druhý den ve šroubárně v Libčicích nad Vltavou s černou V70 z Budějic - podznačníky volvoklubu, znaky volvoklubu téměř všude

Jámot píše:Kdo to stojí už druhý den ve šroubárně v Libčicích nad Vltavou s černou V70 z Budějic - podznačníky volvoklubu, znaky volvoklubu téměř všude
No já to viděl jen zepředu to auto a když jsem viděl samolepky na blatnících, tak jsem předpokládal, že je máš i na kufru, což je podle mě maximum nálepekKubasCZ píše:Jámot píše:Kdo to stojí už druhý den ve šroubárně v Libčicích nad Vltavou s černou V70 z Budějic - podznačníky volvoklubu, znaky volvoklubu téměř všudeMěli jsme v našem datacentru teambuilding.. Jinak není z Budějic, ale z Roudnice nad Labem, jen SPZ zůstala Cčková.. A samolepky VK mám jen na blatnících
A proč si mě nepozdravil bez málaDeshi píše:Včera jsem málem pozdravil Zdeňka Neumana nad Kulaťákem, on ale jel směrem k Letné a já do tunelu na Jižní spojku.
neuman zdenek píše:A proč si mě nepozdravil bez málaDeshi píše:Včera jsem málem pozdravil Zdeňka Neumana nad Kulaťákem, on ale jel směrem k Letné a já do tunelu na Jižní spojku.Taky jsme jeli do tunelu, ale směr na sever za Drážďany na srazík https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=133&t=54228
Kdyby ten pohřebák byl stříbrný sedan a bylo lehce po šesté, tak jsem to mohl být já. Ale modré krabice bych si snad všiml...i když ráno, zalepené oči, vypnutý mozek...někdy se divím, že do té práce dojedu celý.penek píše:Dneska před šestou mě na Spojce předsvištěl pohřebák s losíkem, kdo?
No neřekl bych že T5 je na trial zrovna vhodné autottoommaasseekk píše:Zdravím dalšího příznivce Trucktrialu.
Uživatelé procházející toto fórum: ms231, Petr 91