dobrý no
 dobrý no 
model 2007 už má pozink.
 . Ale neočekávám kladné reakce, jsem přeci na Volvo fóru
. Ale neočekávám kladné reakce, jsem přeci na Volvo fóru  . A až budu velkej, stejně koupím XC60
. A až budu velkej, stejně koupím XC60 
 dobrý no
 dobrý no 
 . Ale neočekávám kladné reakce, jsem přeci na Volvo fóru
. Ale neočekávám kladné reakce, jsem přeci na Volvo fóru  . A až budu velkej, stejně koupím XC60
. A až budu velkej, stejně koupím XC60 

x 1
 x 1

jinak posledni Mazdy se mi libi a moc
 jinak posledni Mazdy se mi libi a moc 
  x 1
 x 1Objeli jsme několik aut a všechna byla stejná, prostě rezavé prahy hned za předním kolem. Ale když ji tak moc chtěla tak jsme vzali tu co byla rezavá nejmíň.xJura píše:Sestřenka koupila blbě
 Už ji nemá, teď má Subaru.
 Už ji nemá, teď má Subaru. 
DekujuHaben píše:Svinaci tu nejsem, prejeme, at to rezave uvnitr skryte neni, ale co jsem vsude mozne vycetl a pochytil, tak bohuzel u Mazdy neni otazkou JESTLI ale KDY...
Treba posledni generace Mazdy bude jiz antikoroznijinak posledni Mazdy se mi libi a moc
 .
. , tak udelam nastrik podvozku a dutin, lepsi, nez narvat dalsich 40tis do motoru a veci okolo motoru jako u jinych znacek, tady ten motor prezije celou nasi rodinu, z toho strach nemam
 , tak udelam nastrik podvozku a dutin, lepsi, nez narvat dalsich 40tis do motoru a veci okolo motoru jako u jinych znacek, tady ten motor prezije celou nasi rodinu, z toho strach nemam  . S mym najezdem 15tis rocne me driv upadne volant nez abych resil technickej problem
. S mym najezdem 15tis rocne me driv upadne volant nez abych resil technickej problem  .
.  to se nedela
 to se nedela  .
.  ) hrdými majiteli V40 1.9 TD.
) hrdými majiteli V40 1.9 TD. 

Hele nic ve zlym, ale píšeš to správně. Brácha si jí koupil taky, je to fakt pěkný auto.xJura píše:...Ale neočekávám kladné reakce, jsem přeci na Volvo fóru...

x 1
 x 1 ) dřív než klekne motor na nájezd, tak to stejně zrezne:-)
 ) dřív než klekne motor na nájezd, tak to stejně zrezne:-) 
  Má to čerstvou technickou, takže pokud normálně poběží motor a bude to brzdit, moc víc bych krom tý koroze asi neřešil
 Má to čerstvou technickou, takže pokud normálně poběží motor a bude to brzdit, moc víc bych krom tý koroze asi neřešil 
 Je to nelidský, protože to jsou AAA-čkajattra píše:Ahoj, shánim V50 D3. Nebyl se náhodou už někdo podívat na tohle?
http://auta.yauto.cz/volvo-v50-d3-110kw-2350184.html
Mně to přijde nelidsky dobrá koupě. Takže čekám nějakou levárnu. A nebo jsem něco přehlíd?
Dík.

Další možnost, že už tam auto ani není (inzeráty nechávají aktivní třeba i půl roku). Když tam přijedeš tak řeknou, že se zrovna prodalo a budou ti nutit jiné podobné... Ani se nediv když tam přijedeš pro volvo, že ti budou nabízet třeba peugeota, že je vlastně lepší a podobně.. (tak to bylo u kámoše) a to ho po telefonu ujistili, že tam auto, pro které jel (S60), stojí.Deshi píše:Je to nelidský, protože to jsou AAA-čkajattra píše:Ahoj, shánim V50 D3. Nebyl se náhodou už někdo podívat na tohle?
http://auta.yauto.cz/volvo-v50-d3-110kw-2350184.html
Mně to přijde nelidsky dobrá koupě. Takže čekám nějakou levárnu. A nebo jsem něco přehlíd?
Dík.
Díky za zkušenosti, áčka vzdávám.Nosound89 píše: Další možnost, že už tam auto ani není (inzeráty nechávají aktivní třeba i půl roku). Když tam přijedeš tak řeknou, že se zrovna prodalo a budou ti nutit jiné podobné... Ani se nediv když tam přijedeš pro volvo, že ti budou nabízet třeba peugeota, že je vlastně lepší a podobně.. (tak to bylo u kámoše) a to ho po telefonu ujistili, že tam auto, pro které jel (S60), stojí.
Tohle auto jsem byl už projet. Je v dobrym stavu. Moc pěkná výbava (až na drobnosti jako chybějící roleta v kufru a lepení místo dojezdového kola). Jen jsem došel k závěru, že chci silnější motor. Potřebuju to naložit a vyrazit do Alp.Michl píše:Pokud jseš z Prahy, koukni na tohle auto, je sice dražší a D2, ale vypadá dost dobře
https://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/v50/16739641?goFrom=list

Jen bych nemusel mít nutně ten automat.
 Jen bych nemusel mít nutně ten automat. 
  aspoň něco mi dnes jde, ostatní stojí za
 aspoň něco mi dnes jde, ostatní stojí za  
 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé