Jarda S40 píše:
No předchozí majitel měl asi špatnej zapalovač, tak zkusil dát silnější pojistku a když i ta odešla, tak zapalovač raději zahodil. Ty jsi asi přerušení neviděl okem a bylo hotovo. (to se stává, proto ti někdo radil ať jdeš měřit od pojistek)Ale problém by mohl vzniknout, i kdybys tam zapojil třeba kompresor na dohuštění pneu nebo matračky, lednici a podobné příslušenství. Z čehož plyne, že ses nechal zblbnout správně, v autech se nemá bastlit a v elektrice již vůbec ne!
Ale joo to je naprostá pravda...to souhlasim, jen já sem v tomhle taky laik a kamarád mě ujištoval že když to budu používaj jen jako zásuvku na 12V tak se nic nestane...a já mu věřil

No...aspon mám teda důvod mu to dát pěkně vyžrat
Ale ta pojistka pořád vypadá OK, oko mám dobrý, vlákno neni přerušený, bud je vadná nějak jinak a nebo je prostě nějaká divná bo co já vim
Ale je pravda že je úplně jiná, i ten popis toho čísla je úplně jinym písmem, je vidět že je dodatečná a nepatří k autu, což by mělo být jedno...
No nic, důležitý je, že problém je vyřešen a bez ztráty na životech (at už lidských nebo elektrických

) a já se můžu vesele těšit až si rozbalim v neděli večer navigaci kolem který tu chodim a nechci na ní sahat dřív
Jen ještě nějak vymyslet upevnění toho zapalovače zespoda, ulomený ty plastíky a zapadá při zatlačení...ale to je fakt už jen detail.