Zadnou hadici to neni. kdyz ze sani vsechny odpojim a ucpu vstupy tak je porad stejny. hodnota nekolisa a pohybuje se kolem 14inch nebo 0.4bar. Prijde mi ze kdyz je auto studeny je trochu vyssi. Podezreni mam na nulovy podtlak v prostoru kliky. Odvetravani jsem vymenil ale asi mi to z toho nesaje. Proto se chci i zeptat co je to za senzor na obrazku v priloze. Ve VIDE to proste nemuzu najit. a to uz sem ji procetl a proklikal snad celou. Ten vzduch je odsavan do sani malou hadickou a do vstupu pred turbo pres tu vec co je na obrazku. Nevim zda to ma byt nejaky ventil co to zavre nebo zda jeto prutokomer teplomer nebo co jeste. Opravdu netusim.
Na nejake strance jsem se docetl ze se podle podltaku da diagnostikvoat stav motoru a tam se ma hodnota podtlaku priklani k netesnosti pistnich krouzku. To bych i bral kdyz uz je auto docela zajety 500t km. Ale to by se snad snizila i komprese. Nebo ne? Komprese je pres 10baru coz myslim je v poradku.
Jo a diagnostika nic nehlasi.

Mam to auto rad a nechce se mi ho menit za mnohem drazsi s daleko horsi vybavou.
Jo a jsem ze zapadnich cech takze na moravu ci do prahy za odbornikama to mam daleko.
Dekuji za jakoukoliv radu.