Jo spokojenost, po 10ti tis, co jsem to koupil začlo téct spojkové ložisko, takže vyměněno, lamela, přítlačák. Dvouhmota OK, takže doufám, že už na to nebudu muset šáhnout.passport5 píše:To Romulusw: koukám,také máš manuál...co převodovka spokojenost?
To je ale jen část informace?passport5 píše:kamarád má xc90 kupováno s 60 tis km,ted tam má teprve 180 tis a kolem 160 měl automat ko,někde v brně mu to dali dohromady,ale prý už to zase klouže....tak já už fakt nevím:-)
koupil jsem už s automatem, kterej byl prostě vylítanej. Takže hned komplet repase u pana Patočky/T6R.passport5 píše:ale repas automatu a oprava manualu bude cenově jinak? nebo se pletu?a tvůj repas spočíval v rozvaděči?:-)nechall jsi ho dělat hned,nebo jsi čekal až to klekne?:-)
tak mu to v tom Brně udělali špatně, nebo toho opravili málopassport5 píše:kamarád má xc90 kupováno s 60 tis km,ted tam má teprve 180 tis a kolem 160 měl automat ko,někde v brně mu to dali dohromady,ale prý už to zase klouže....tak já už fakt nevím:-)
viz SZpassport5 píše:právě když jsem to četl tak jsem se automatu bál...ale pokud to nebudou statisíce za repasi a opravu,tak bych ho taky moc rád:-)
Automat je pohodlí. To je bez diskuze.passport5 píše:právě když jsem to četl tak jsem se automatu bál...ale pokud to nebudou statisíce za repasi a opravu,tak bych ho taky moc rád:-)
teď by mně zajímalo, jak tohle zjistíš, když sedíš v autě vedle frajera co má sadu obkládacích keců a pěkný džíny voe. Navíc martinopel nemluvil o tom, že musí jít o konstrukční vadu převodovky.Romulusw píše:
Pokud manuál nemá konstrukční vadu a za koláčem nesedí dement s IQ betonového psa, tak ta manuální almara přežije se stejně kvalitním servisem (i cenově) tu automatickou dvojnásobně.
to že manuál řadí dobře, z toho nevyloučíš, že manuál je na opravu. To, že si vyměníš olej po koupi, je hezký, ale pro tebe taky nic neznamená, pokud je manuál špatnej a vyteče sračka. A jak dál při koupi manuálu v Xc90?Romulusw píše:Co, jak zjistim? Jak se s tím zacházelo?
Nezjistím, proto je na tom ten manuál líp. Protože pokud řadí dobře, tak po výměně oleje (kterou uděláš před barákem na chodníku za 30 minut) budeš vědět, že z toho nevytekla "zlatá metalíza" a bude to jezdit ještě čtvrt melounu.
S automatem budeš vědět přesně prd. A může se ti vy.rat po pěti tisících.
Uživatelé procházející toto fórum: vejusqin