a když už sem se rozepsal tak mi to v půlce návodu bloklo s hláškou že nelze vkládat další soubory,že sem překročil povolený počet fotek

nevím jak s formátem, ale fotky musíš dát do dalšího příspěvku - tedy neuděláš jeden příspěvek, ale třeba 5p.s. píše:tak mi to mrzí ale ty návody nejdou vložit,nejdřív sem se popral stim že to neveme větší fota jak 2MB - nešel by sem dát nějaký automat který si při vkládání fotek sám upraví jejich velikost??
a když už sem se rozepsal tak mi to v půlce návodu bloklo s hláškou že nelze vkládat další soubory,že sem překročil povolený počet fotek
a pamatuj na to ještě v polovině intervalup.s. píše: za to doporučení ohledně řemenu a volnoběžky díky budu na to pamatovat
Ale myslím že jich umřelo dost !! Třeba taková vodní pumpa no name !! já třeba řemen altíku ještě dole za 10 let neměl ale rozvoďák jo když jsem měnil origo pumpu ve 290-ti tkm. škoda že se nedá koupit jen rozvoďák bejval bych ho vyměnil jo a pumpu jedině origo !! Ale jinak mít takovy auto tu D4-ku tak bych ještě chvíli pojezdil a nechal to udělat ve Volvu oni Ti cenu vždy nějakou vymyslí.hajnej píše:a pamatuj na to ještě v polovině intervalup.s. píše: za to doporučení ohledně řemenu a volnoběžky díky budu na to pamatovat
Dost často to rupne, namotá se do rozvodů a papalala, hlavně že všichni řeší rozvody. Ve finále jsem neslyšel o D5, která umřela vyloženě na rozvody.
Co si budem nalhávat, taky nejseš zrovna jazykovědecmartinopel píše:Jinak mne nenapadá,kdo může na začátku slova použít u s kroužkem.p.s. píše:Proč myslíš že sem nedochodil základní školu ?
Pěkný návod. To byly standard ATE nebo něco lepšího?p.s. píše:takže brzdy vyměněný dal sem komplet od ATE
jedinej postřeh je ,že ty lakovaný kotouče po výměně skoro nebrzdily a potřebovalo to cca 20km zajet![]()
vzalo se to na dálnici a kapku sme tomu dali ABS mazec![]()
ted už je vše jak má být a brzdí to parádně![]()
tady odkazy na výměnu jak budu mít chvilku šoupnu to do návodů i sem![]()
http://www.vectra-club.cz/viewtopic.php?f=42&t=629
http://www.vectra-club.cz/viewtopic.php?f=42&t=630
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé