http://www.polar-parts.de/karosserie_interieur/heckklappe/gasdruckdaempfer/2_x_gasfeder_heckklappe_i55_1227_0.htm
Plzeňáci, nechcete někdo taky?
Poštovné je 15 EUR, takže čím víc sad vezmu, tím levnější budou
A na tos přišel jak? Cena je udaná inkl.mwst to znamená všetně daně kdyby to bylo bez daně tak je to exkl.mwstspy píše:Aha, tak malá oprava, nevím proč, ale připočítávají k tomu i DPH ve výši okolo 20%...
Přidaná mwst se objeví až v objednávacím formuláři po přihlášení.Honza píše:A na tos přišel jak? Cena je udaná inkl.mwst to znamená všetně daně kdyby to bylo bez daně tak je to exkl.mwst
Jenže to Platí daňová sazba pouze pro DE 3,16€spy píše:Přidaná mwst se objeví až v objednávacím formuláři po přihlášení.
x 1Ty levnější od Kučery jsou k ničemu, byla to první věc, kterou jsem tam reklamoval a vracel.zvedavec píše:Koukám že Kučera je má za 398,- kč
No já jsem to nemyslel jako kritiku p.Kučery, taky mi je vyměnil s doplatkem a ty nové fungují perfektně. Bylo to před rokem tak se třeba skandix poučil a začal dodávat verzi s tlumeným dojezdemzvedavec píše:No tak pan Kučera mě napsal že na ně reklamace nemívá, přesněji že byly jen dvě, ale pro jistotu mě pošle jiný zaručeně dobrý. Což mě připadá jako velice seriózní přístup.

x 1Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], stabur