http://www.polar-parts.de/karosserie_interieur/heckklappe/gasdruckdaempfer/2_x_gasfeder_heckklappe_i55_1227_0.htm
Plzeňáci, nechcete někdo taky?
Poštovné je 15 EUR, takže čím víc sad vezmu, tím levnější budou

A na tos přišel jak? Cena je udaná inkl.mwst to znamená všetně daně kdyby to bylo bez daně tak je to exkl.mwstspy píše:Aha, tak malá oprava, nevím proč, ale připočítávají k tomu i DPH ve výši okolo 20%...
Přidaná mwst se objeví až v objednávacím formuláři po přihlášení.Honza píše:A na tos přišel jak? Cena je udaná inkl.mwst to znamená všetně daně kdyby to bylo bez daně tak je to exkl.mwst
Jenže to Platí daňová sazba pouze pro DE 3,16€spy píše:Přidaná mwst se objeví až v objednávacím formuláři po přihlášení.
Ty levnější od Kučery jsou k ničemu, byla to první věc, kterou jsem tam reklamoval a vracel.zvedavec píše:Koukám že Kučera je má za 398,- kč
No já jsem to nemyslel jako kritiku p.Kučery, taky mi je vyměnil s doplatkem a ty nové fungují perfektně. Bylo to před rokem tak se třeba skandix poučil a začal dodávat verzi s tlumeným dojezdemzvedavec píše:No tak pan Kučera mě napsal že na ně reklamace nemívá, přesněji že byly jen dvě, ale pro jistotu mě pošle jiný zaručeně dobrý. Což mě připadá jako velice seriózní přístup.
Uživatelé procházející toto fórum: Munga, sobi