rána od spolujezdce, ale bůh ví odkud se to prenasi.... Na nápravě absolutně žádná vůle,kontrolovano na STK,na zvedaku jak s vyvesenyma kolama tak zatížené a nic

Četl jsem tu někdy cosi o nadskakování pružin v uložení, myslím že ale u XC90. Řešili to nějými podložkami v miskách, jestli se nepletu. Na V40 nám kdysi dělala kravál prasklá pružina. Bylo to dole v misce, takže jsme poměrně dlouho hledali. Opět jen takové výplody fantazie.Blackie píše:U mě to až taková blbost nebude,protože to jsou opravdu poměrně hlasité tupé rány,nejlepší je na to retartér a prudké zhoupnutí. Čim víc sem zkoumal to řízení tak myslím nebo si namlouvám že to sice bouchat může,ale nechce se mi věřit,že by to byla až taková pecka noKaždopádně výměnu řízení nechám až na někdy za dlouho...
V pátek sem měnil silentbloky na ramenou za nové,ty dva velké,jsou to dokonce ty kapalinové takže žádná láce,nicméně k nájezdu km si to zaslouží i když vypadaly celkem O.K. Auto se neskutečně zpevnilo a ztuhlo,takže to k něčemu bylo,dokonce odpadlo bouchání na hrbolatých cestách,ale při velkém propružení to tam je pořád,takže až se budu v práci zase nudit,tak budu měnit dál metodou pokus-omyl,páč nikdo neví a nic tam není
Dobrá děkuji. S tím boucháním při přeřazování a přidání plynu jsi problém neměl? A jen tak mimochodem, na kolik ta sranda vyjde (silentblok)Blackie píše:Pružiny a tlumiče mám jiné a pružiny O.K.![]()
A to co popisuješ ty,tak mě pomohlo vyměnit silentblok co drží motor a převodovku a je uchycen na nápravnici. Je ze dvou kusů a jsou tam vlastně dvě gumy. U mě se startování a chcípání hodně zklidnilo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé