Ahaa, už vím, jsem si říkal, že jsem ji už tady viděl.Tom0 píše:Uživatele Spongebob... Bratr.
Stejnou barvu tu snad nikdo nemá

Abych nebyl OT tak taky přidám jedno lednové mytí.
Ahaa, už vím, jsem si říkal, že jsem ji už tady viděl.Tom0 píše:Uživatele Spongebob... Bratr.
st39.6 píše:
to mi prosimtě řekni, k těm spzkám jste přišli jak?
kdyby byly SPZ pravém mohli by jste být postihováni jako SS klanTom0 píše:Photoshop...
Tak to nechci vidět až vyrosteL4W píše:Člověk ho nechá chvíli o samotě...![]()
Jak dlouho si ladil těch 130 na tachometru?st_Andy píše:po menšej pauzičke pridávam foto (z) VolvíkaCestou na Klondike..
Závist, upřímně.marekl píše:Nějak to tady zahálí
Jdu do toho s tebou.st_Andy píše:tak se pridavam, cikpauza s pohrebakem u cintorina..![]()
Ty kola zavidim....snad jednou je budu mit takyst_Andy píše:tak se pridavam, cikpauza s pohrebakem u cintorina..![]()
[img]http://www.volvoklub.sk/download/file.php?id=14741[/img]
ale nekecejRoger píše:Tyto se davaly jako orig na T6 ... na D5 spise nejake 17
Logan píše: Jdu do toho s tebou.Viva la Odysseus!
![]()
Tak kazdy si tam muze narvat i 20ky...ale myslel jsem z vyroby, ze tam davaji 17ky, na T6 18ky, v TP ani nic vic jak 18ky nenajdes, k te D5 urcite ne, takze pak muzes mit problem s STK nebo cajtama za hranicema...vic jak18ky bych tam nerval uz to je dost na ty nase derovacky, stare eRko mam rad prave kvuli tomu, ze citim po cem jedu a jak auto reaguje.st_Andy píše:ale nekecejRoger píše:Tyto se davaly jako orig na T6 ... na D5 spise nejake 17svedsti hosi z garaget.org nemeji nejmensi problem narvat na D5-tku absolutne lecos od 18 az po 20.. a v papirech najdes 18-tky taky, neni jedinej duvod na downgrade
ono trojka je uz tak nejak naboptnana ze vizualne doslova vyzaduje minimalne 18-tky a nestraci absolutne nic z komfortu, dokonca si dovolim tvrdit ze svezeni je to o hodne konfortnejsi nez na 16-tkach na kterych jsem to koupil a trochu to plavalo.. je to snad prvni auto na kterem absolutne nic neklepe, nevrze, neboucha.. proste pericko, rekl bych az nevidanej zazitek oproti kostitrasovemu eRku na kterem je citit jeste i zrnitost asfaltu
19ky to teda nevim, ze by je doporucovali...patral jsem po tom ve Volvo Cardion a ani importer nic takoveho netvrdil. Neni to az od novejsich modelu 2010 a dal...?st_Andy píše:jakby ne, v technicaku mam 18-tky dokonce ve trech verzichtaky origo volvo konfigurator na strankach importera s tim u trojky nema nejmensi problem, dokonce nabizi i 19-tky kor k nim doporucuje i dorazy na rizeni
![]()
Kazdopadne ja mel jako spravnej jesteorigovolvista srdcar vuci novsim volvo-mondeam taky hodne predsudku, no doporucuji se nekdy svezt a mozna zmenis nazor, holt progres nezastavis
No jee, tak to gratuluji, tos vitej do klubu Fordistu..Roger píše:ja uz se svezl nekolikrat s V8 a T6 a jednu rezervovalTakze trosku vim o cem pises. Plasty u tech hornich ulozeni, tam teda usetrili
...
A jako stary eRkar muzu rict, ze je to sice komfortni ale mekkota ve vsech rezimech 4C podvozku, automat je na me faakt pomaly...clovek si pred predjetim nebo zatackou pri ostrejsi jizde musi predradit, nejlip se mi s tim komunikuje v manualnim modu, ale i tak...z jizdy eRkem mam stale lepsi pocit kontroly.
Roger píše:Heezkyy intros![]()
Upřímně, neponechal jsem nic náhodě, na místě jsem byl od 7hLogan píše:Závist, upřímně.marekl píše:Nějak to tady zahálíByls rychlejší a je moc pěkná.
Už jsem pomalu myslel, že budu mít na co nasadit ty moje plonkový Eudory.
Vypadá to na roztržený kožený pošitíLaurel píše:marekl: Co to máš s tou šaltpákou?
No to si děláš pr... s tím interiérem! Já po tomhle dekoru prahnu skoro rok a teď...ach jo...doufám že tě brzo omrzí a budeš ho chtít prodatmarekl píše:Nějak to tady zahálí
Moje slova, hezčí interiér v tom pro mě bejt nemoh, neber to jako provokaciz-d-e-n-a píše:No to si děláš pr... s tím interiérem! Já po tomhle dekoru prahnu skoro rok a teď...ach jo...doufám že tě brzo omrzí a budeš ho chtít prodatmarekl píše:Nějak to tady zahálí
Uživatelé procházející toto fórum: Blade, Google [Bot], labanos, Logan