Jinak, pokud ve Slavkově je sníh, tak v Krásně většinou už mají závěje

To devítka nebude,moc jich tu neni...natož bílejchLaurel píše:Nejsem si jistý, jaký typ to je, v krabicích se neorientuji, nicméně má to řekl bych stejnej gesicht, a několikrát už jsem to tam viděl...
Jinak, pokud ve Slavkově je sníh, tak v Krásně většinou už mají závěje
Ahojtomik T5 píše:jedna vzpomínková-štědrý den na letišti ve zbraslavicích
nene,jen otřená špínaPetr.Chrpa píše:Ahojtomik T5 píše:jedna vzpomínková-štědrý den na letišti ve zbraslavicích
Pěkný a ty kola na zimu nádhera.
A u ty plastové prahy to máš ošoupanou barvu ?mám ji taky tak nějak podobně na žlutym sice to neni takhle vidět ,ale po otevření dveří je to vidět budu muset sehnat nějakýho lakýru nebo sám ,ale tomu moc nedávám jakej sem na tyhle věci matlák
Pěknátomik T5 píše: nene,jen otřená špínasice bylo teplo,ale auto jsem nemyl,spláchnu ho až teď sleze sníh,abych ho zbavil soli...navíc koukám,že to vypadá,jako by byly ohnilý spodní hrany dveří,to fakt nee,jen je to prostě špinavý,a prahy jsou omatlaný od nastupování-vepředu ode mne,vzadu od psa
takhle to bude lepší...
Pokud by to bylo obráceně ,že jich není tolik a byly jako první tak by zase všichni pásli po zelenýtomik T5 píše:no žlutá by byla lepší
já ne,mám to od chvíle,kdy jsem prvně někde v časáku zahlíd žlutý zjevení T-5R,byla to láska na první pohled,nejkrásnější volvo všech dob,zelená je druhá,a až pak V70 saffron.....mimochodem ten ti ještě chybí k tomu,abych ti jel slintat na vrataPetr.Chrpa píše:Pokud by to bylo obráceně ,že jich není tolik a byly jako první tak by zase všichni pásli po zelenýtomik T5 píše:no žlutá by byla lepší
Proč nemáš znak na čenichu? (Tedy ne že by to bylo povinnýEkky píše:Dlouho jsem nic nefoti. Tak dnes z balkonu... u nas radi cukrova kampan,takze mejt auto nema cenu.
Pac sem sejmul srnu,maska je nova neni original takze ramecek kolem dokola je strikanej. A puvodni chromovanej tam nechci bastlit,takze cekam na prilezitnostnou koupy velkeho znaku s novych modelu a ten bych chtel pouzit.Deshi píše:Proč nemáš znak na čenichu? (Tedy ne že by to bylo povinnýEkky píše:Dlouho jsem nic nefoti. Tak dnes z balkonu... u nas radi cukrova kampan,takze mejt auto nema cenu.
)
Vítej a pojeď.Andrij píše:Zdravím pánové,
přikládám své foto - když jsem ho umýval asi v -10°CMám Volvíka čerstvě, tak jsem se nemohl dočkat vyšších teplot
![]()
Jinak jsem tu nový, tak bych se tím chtěl zároveň tak nějak uvést (pokud je to vůbec vhodné)
díky,krabička ráda slyší chváluUrvanej píše:Bílá je prostě bóóóží. A ten šnédekl na tom... lahůdka. Jen ta chromová maska tomu nesluší, černá by lahodila oku mému více.
Tak ať slouží ku cti a prospěchu.
Nebastlit, jinakhelmutcdn píše:díky,krabička ráda slyší chváluUrvanej píše:Bílá je prostě bóóóží. A ten šnédekl na tom... lahůdka. Jen ta chromová maska tomu nesluší, černá by lahodila oku mému více.
Tak ať slouží ku cti a prospěchu....musim uznat že turbo black grill by se mi tam taky líbil
Uživatelé procházející toto fórum: Blade, labanos, Laurel