Jak již psal Standa,jde o nastavení rovnoběžnosti kardanu,nikoliv o vyosení zadní nápravy.gusto píše:Viem, že ju máš, len som skonštatoval, že vyosenie zadnej nápravy sa nastavuje skôr panhardkou ako reakčnou vzperou.

Jak již psal Standa,jde o nastavení rovnoběžnosti kardanu,nikoliv o vyosení zadní nápravy.gusto píše:Viem, že ju máš, len som skonštatoval, že vyosenie zadnej nápravy sa nastavuje skôr panhardkou ako reakčnou vzperou.
Koukni pod auto a pochopíš.gusto píše:Jde o vychýlenou nápravu z důvodu snižování auta. Já to chápu tak, že se vychýlila do strany.
Akorát včera jsem se díval, a zjistil, že mám kaput silentbloky ve zmiňovaných vpěrách. Ale nevím na co myslíš, radši to sem napiš, abych tam zbytečně nečuměl.martinopel píše:Koukni pod auto a pochopíš.
gusto píše:Akorát včera jsem se díval, a zjistil, že mám kaput silentbloky ve zmiňovaných vpěrách. Ale nevím na co myslíš, radši to sem napiš, abych tam zbytečně nečuměl.martinopel píše:Koukni pod auto a pochopíš.
Ja som vychádzal z tejto vety a myslel som si, že sa to vychýlilo do strany, ale to je jedno.Fritzko píše:Po tom co som znizil auto sa mi vychylila zadna naprava...
tak som sa nespravne vyjadril. pardon.gusto píše:Ja som vychádzal z tejto vety a myslel som si, že sa to vychýlilo do strany, ale to je jedno.Fritzko píše:Po tom co som znizil auto sa mi vychylila zadna naprava...
min utorok som mal ist do NZ, tak som myslel na teba,ale nakoniec mi to padlo...neviem kedy najblizsie by som mohol,lebo teraz uz operujem/posobim nedaleko pezinka.gusto píše:Pohodička, pohoda...Mohli by sme dať dvojkový zraz, kým je pekné počasie, lebo na zimu ide do garage.
ty nas spehujes,alebo co?! ale len preto ze mam auto od teba,cooo?Lukino 850R píše:Potom dajte vedet, dojdem sa pozret na krabice
ok cize vyzera to tak ze som vyhodil 230€ do vzduchu! a som kurva nasrany(moderator dufam odpusti hruby slovnik)Fritzko píše:voi la! o par dni mam riadenie s5. dufam,ze vydrzi aspon par rokov..
je nutne pred namontovanim nejak preplachnut servo system? ak ano, ako na to?
Lenze tieto garazovky maju od automotivu strasne daleko. Musim vsak povedat ze solidne jednanie (po telefone) som zatial zazil len s jednou - http://auto.bazos.sk/inzerat/55706701/Predam-servoriadenie-na-vsetky-typy-aut-Skoda-VW-Seat.php Aj ked ich mam z nejakeho dovodu poznacenych ako z Presova... kazdopadne ma ubezpecil, ze riadenia na modro nefarbia.Urvanej píše:A to bych se nebál danou firmu i uvést, ať se nespálí další.
Každopádně bych jim zavolal, popsal situaci, nahlásil, kolik si toho ujel a zkusil se nějak domluvit. Solidní firma bude sama zvědavá co se stalo a bude chtít vědět, kde udělali chybu, aby se jí příště vyvarovali. Aspoň tohle je moje zkušenost s pár firmama z automotivu. Bohužel teda větší procentu jsou tragédi, který jen shrábnou prachy a vic je nezajímá.
Mne tvrdil ze to robi sam v nejakej dedine pri Presove. Ale som si isty ze vtedy na tom istom telefonnom cisle to bolo v Presove a teraz v Nitre...gusto píše:Mám taký pocit, že obe tieto firmy to posielajú na repas do Poľska...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé