Ahoj,někde mi uniká voda,v oleji není emulze,v autě není nikde mokro,za 3 tejdny půlka nádržky,nikde nic nevidno,měnili spojku a šoupali motorem,jak to zjistit safraporte?
Dík,zdravim
_________________ Tančík;Volvo 850 combi 2,5l 20V r.v. 1994
Praha
resil jsem neco podobneho, nechal sem udelat tesneni pod hlavou a pritom se zjistilo, ze tece chladic. Jenze jak byla voda horka a stekala na kryt pod motorem nebylo to vubec videt, az kdyz jsem kryt sundal...
Takze bych zkontroloval chladic, nic to nestoji a muze to dost usetrit
Tak mi rosí chladič zakoupený v lednu 2012 - to moc nevydržel,nalili tam nějakou sračku na zacelení direk,doufám,že mi to nezasere topení atd..Tak šetřim na novej esi se to nezatáhne,originál ve Volvu stojí 9700.--to budou Vánoce...
Praha
Takže jak jsem předpokládal,díky té sračce na zacelení chladiče mi začíná haprovat asi topení,topí jedině na plnej céres,na 25 fouká studený,jak to vyčistit z radiátoru v kabině??
Praha
V sedmickach jsme to cistili pripojenim tlakovy vody na vystup radiatoru (aby to teklo opacne nez pri beznym provozu) a ze vstupu lital pekelnej bordel v podstate vzdycky. No a rozdil "pred" a "po" byl taky pekelnej