Každopádně mě to chytlo, holt stárnu

3m3 mě asi vymaže ze všech dostupných seznamů...
Ja muzu porovnat sedanovou 850 B5252S v manualu s 850 kombi B5252S automat. Kombinovanou spotrebu mam +- stejnou cca 8,5l. s automatem sem jeste cistou dalku na spotrebu nejel, ale manualem sem dal CB - Praha za 6,1l/100kmUrvanej píše:Já automat taky miluju, ale za cenu vyšší spotřeby ho neshledávám rentabilnímprostě jako jo, ale 30hal. na kilometr je zbytečně moc.
skreči píše:jjj, musím souhlasit, že k D5 je automat ideál, a třeba k S80 mi sedí automat nejvíc, přeci jen je to limuzína
Taky mam automat v benzinu (850) a taky sem se automatu branil, ale uznavam, ze to bylo zbytecne. je to super. do mesta i na ven, ale ve sve V70 s turbo benzinem bych ho nechtel, tam by ten klacek vylozene chybel.Deshi píše:Chvíli mám S80 s automatem, ale v benzínu a na automat si moc dobře zvykám,až mě to překvapilo, dřív jsem o automatu nechtěl slyšet, protože jsem si taky myslel, že mi kvedlání bude chybět. Zatím se tedy alespoň klacku držím
pak automat a AWDKrystof P. píše: Pokud má člověk jen jedno, tak v automatu, pokud nežije na horách, kde meziplyn zachraňuje prdel.
Tome, vjer nevjer, ale krabicu by sem chcel racik v aut jak v man.Urvanej píše:spíš odhadnutejch, nevim za kolik by ten motor jezdil v manuálu, protože mam průměr 13 a ostatní s FT cca 10 a to si myslim že jezdim celkem na spotřebu. Takže klidně to může být i koruna, fakt nevim.
třeba taky jáhajnej píše:Koho mám kolem sebe s kvalitním a bezvadně funkčním automatem? Že by Ghirgi???
Už jsem slyšel na téma manuál/automat hodně, ale "30hal./km navíc je zbytečně moc" je top hláškaUrvanej píše:Já automat taky miluju, ale za cenu vyšší spotřeby ho neshledávám rentabilnímprostě jako jo, ale 30hal. na kilometr je zbytečně moc.
to je taky kvalitnímartines píše:třeba taky jáhajnej píše:Koho mám kolem sebe s kvalitním a bezvadně funkčním automatem? Že by Ghirgi???ale už tak půl roku nevyjelo auto z garáže
Uživatelé procházející toto fórum: norbi3