to zvládne mladejpenek píše:...a vem to krapet předkem kolmo na barák, ať to zkrabicuješ.
Co jsem prodal Saaba, nemám žádný auto, tohle je mladýho a až bude mít papíry, tak si něco koupím, zatím si šetřím do prasátka, Volvo má manželkaDejFe píše:Taky jednu mám, Volvo je na víkendy
To je povinnost za cenu velké oběti, auto je manželky, takže budu muset umýt nádobí a vyluxovat3m3 píše:Musi se ale nechat ze na srazy vi cim ma jezdit
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=44&t=39596&start=2675#p579101Urvanej píše:Někde tu je takhle ovolvovanej tranzit nebo co to je
Myslim, ze sme to pochopili vsichni, ale diskuse se rozviji lehce jinym smeremskreči píše:asi jste to pánové nepochopili,,,,já Volvo v rodině mám, tady jde o to, že když jedu okolo jiného Volva, tak ho pozdravím ze zvyku, ale neuvědomím si že jedu v Oktě a volvisti, co je pozdravím čumí, proč je zdraví někdo ve Škodovce. Proto jsem na Škodu nalepil imatrikulační znaky. Takže na Volvo to fakt předělávat nepotřebuju. Na druhou stranu my syn auto splatí rychleji, protože nechce jezdit s losíma samolepkama
moje žena náročná a já jsem pod pantoflem, takže za každou soulož musím zase vysávat a mýt nádobíUrvanej píše:Stačí jí kdyžtak trochu opečovat ne?
skreči píše:moje žena náročná a já jsem pod pantoflem, takže za každou soulož musím zase vysávat a mýt nádobíUrvanej píše:Stačí jí kdyžtak trochu opečovat ne?
Ono je to beztak jedno,i kdyby jsi jel Volvem tak ti stejně neodpoví na pozdrav,Volvisti se zkrátka nezdraví,za čtyři roky a čtyřicet tisíc km Volvem bez pozdravuskreči píše:Protože jsem nyní bez auta , tak jezdím Octavií mého synka. Dost často se mi stává, že když jede okolo Volvo, tak ho pozdravim, no a volvista kouká jak puktak jsem synkovi auto trochu vyzdobil, aby jste mě mohli snáze identifikovat a začít mě zdravit ignoranti
No jo ale ty bydlíš tam, kde nikdo jinej nebydlí a když, tak jezdí koňským povozemcuhan píše:Ono je to beztak jedno,i kdyby jsi jel Volvem tak ti stejně neodpoví na pozdrav,Volvisti se zkrátka nezdraví,za čtyři roky a čtyřicet tisíc km Volvem bez pozdravuskreči píše:Protože jsem nyní bez auta , tak jezdím Octavií mého synka. Dost často se mi stává, že když jede okolo Volvo, tak ho pozdravim, no a volvista kouká jak puktak jsem synkovi auto trochu vyzdobil, aby jste mě mohli snáze identifikovat a začít mě zdravit ignoranti
Myslel sem auto opečovat.skreči píše:moje žena náročná a já jsem pod pantoflem, takže za každou soulož musím zase vysávat a mýt nádobíUrvanej píše:Stačí jí kdyžtak trochu opečovat ne?
Ono je to beztak jedno,i kdyby jsi jel Volvem tak ti stejně neodpoví na pozdrav,Volvisti se zkrátka nezdraví,za čtyři roky a čtyřicet tisíc km Volvem bez pozdravucuhan píše:
Uživatelé procházející toto fórum: nebel, raolsa