Já bych potřeboval sponzora tak jak to tam mám udělat ?

Já bych potřeboval sponzora tak jak to tam mám udělat ?
Hustýpedrozo1 píše:No po 01:40 to papoušek opravdu rozjede na soudružku ve velkým metalu![]()
![]()
nevypadá, že by jeho stylu rozuměla
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=CEQuDyuQFKE
pedrozo1 píše:No po 01:40 to papoušek opravdu rozjede na soudružku ve velkým metalu![]()
![]()
nevypadá, že by jeho stylu rozuměla
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=CEQuDyuQFKE
To musim zkusitpenek píše:Pro ty dříve narozené, kterým možná není úplně jasné, na co je dobrý Facebook:
Snažím se nyní získat přátele obdobným způsobem jako na Facebooku.
Každý den chodím ven a vyprávím kolemjdoucím, co jsem jedl, jak se cítím, co jsem dělal předchozí noc a co budu dělat zítra večer. Pak jim rozdávám fotky mé rodiny, mého psa a moje fotky, jak pracuji na zahradě a trávím čas v bazénu. Také poslouchám jejich rozhovory a říkám jim, že je miluji.
A funguje to?
Už mám tři přátele: Dva policisty a psychiatra
tak ten je krásnejraolsa píše:Vědci ze Švýcarska vyvinuli tak tenký drát, že jej sami nedokázali ani za pomoci laboratoří z celé země změřit. Tak ho poslali do Francie. Ta jim odpověděla, že to taktéž nedokáže. Stejně tak i vědci z Anglie, Německa a dokonce i z Ameriky. Tak Švýcaři přemýšleli, jak na to, hledali dlouhé dny a noci na internetu, až narazili na jedno české kutilské fórum, kterému dle výpovědi ostatních vévodil nějaký Franta Jedlička z Moravy. Všichni jednohlasně souhlasili, že není nic, co by Franta nedokázal. Tak mu Švýcaři poslali ten drát. 2 dny na to jim Franta odpovídá: "tož ten drát je široký přesně 0,0000518 mikrometru. Ale zapomněli jste mi napsat, co s ním mám udělat. Chcete na tom drátu vyřezat závit nebo do toho mám vyvrtat díru nebo jak?"
![]()
![]()
A nebylo to obyčejné kutilské fórum, bylo to Volvo forumraolsa píše:Vědci ze Švýcarska vyvinuli tak tenký drát, že jej sami nedokázali ani za pomoci laboratoří z celé země změřit. Tak ho poslali do Francie. Ta jim odpověděla, že to taktéž nedokáže. Stejně tak i vědci z Anglie, Německa a dokonce i z Ameriky. Tak Švýcaři přemýšleli, jak na to, hledali dlouhé dny a noci na internetu, až narazili na jedno české kutilské fórum, kterému dle výpovědi ostatních vévodil nějaký Franta Jedlička z Moravy. Všichni jednohlasně souhlasili, že není nic, co by Franta nedokázal. Tak mu Švýcaři poslali ten drát. 2 dny na to jim Franta odpovídá: "tož ten drát je široký přesně 0,0000518 mikrometru. Ale zapomněli jste mi napsat, co s ním mám udělat. Chcete na tom drátu vyřezat závit nebo do toho mám vyvrtat díru nebo jak?"
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé