Pokud už je hodně dodělaná, nelze přeslechnout při chcípání motoru. Klepe lehce podobně, jako starý kompresor v ledničce (když se její motor zastavuje).vvs60 píše:Takže aj tento benzínový motor má dvojhmotu![]()
Ako sa taká dvojhmota diagnostikuje? Klepe to na voľnobeh, alebo vibruje pri vyšších otáčkach?
Jj, to jsem si taky říkal, Kladno (Slaný) je kousek, nicméně po prověření VIN (auto je z roku 2010, koupeno v .de, poslední záznam ve volvo v roce 2011 s 100t km na hrbu) a následném telefonátu s prodávajícím (nikoliv majitelem, auto privezene do .cz v. 2014, nyní se řeší v průhonicích pojistná událost - tukanec zezadu) jsem se rozhodl, si udělat výlet do Brna. Tam auto bylo koupený u palace volvo, nynější majitel to prodává, protože dostal služební a vše co mi o aute řekl, tak sedělo s tím, co mi řekli ve volvo brno.marekl píše:makaveli: Ahoj, obě jsou z fotek pěkný kusy, jaká bude realita je otázka. Ta první koupená v ČR asi bude menší riziko jak druhá, kde se o původu prodávající vůbec nezmiňuje. Nehledě na to, že pokud sedí všechno co prodávající píše do popisu, zdá se mi to podezřele levný. Na druhou stranu to nemáš daleko, tak vem s sebou někoho zkušenýho a vyražte to omrknout.
Koukám, že tu pomoc pěkně flákáme. Už jsi pořídil nebo pořád lovíš?scourge píše:Ahoj, prosím o radu. Podobně jako několik uživatelů přede mnou, bych se rád zeptal na váš názor na konkrétní inzerát prodeje Volva. Úplně upřímně přiznávám, že jsem čistě uživatel auta a příliš toho o nich nevím - věci se učím většinou za pochodu. V současné době vybírám nové auto a jsem z toho už dost unavený, protože trávím hodiny a hodiny čtením informací, zkušeností, inzerátů atd. a pořád z toho nejsem úplně moudrý. Základní požadavek je prostorné a pohodlné auto pro vysokého řidiče, na delší trasy/cestování po Evropě, které je spolehlivé, bezpečné a vyžaduje rozumnou míru údržby. Manuální převodovka, a vzhledem k tomu, že půjde o ojetinu, tak benzín. Přecházím z poděděné felicie 1.6, takže cokoliv, i popelnice na podvozku z kočárku bude lepší, tohle už nejde. Nejvíc se mi líbí modely V70 a XC70, obojích je ale v benzínu a manuálu strašně málo.
Našel jsem jeden inzerát, který mne zaujal, samozřejmě, jsou to jen fotky a tak mám jen první dojem. Podle něj ale auto vypadá docela dobře, nicméně v bazaru stojí určitě od zimy (na netu je několik inzerátů stejného bazaru na různých portálech a jsou tam i fotky se sněhem). Nechápu, proč by ho nikdo nekoupil půl roku. Rád bych se vyhnul nějakým problémům, zvlášť, pokud by byly odhalitelné už takhle na začátku. Na případnou obhlídku bych si rád vzal mechanika ze servisu. Rovněž se snažím prověřit i bazar. Auto pochází údajně z Německa.
http://www.docar.cz/volvo-v70-2-5-t-2/
Budu velmi vděčný za jakýkoliv názor, radu, doporučení, opravdu se v tomto ohledu moc neorientuji, takže i cokoliv k zvolenému modelu/roku, co se týká spolehlivosti, poruchovosti, smysluplnosti oproti jiným atd.
Díky moc.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]