jinak diky VRZC sem tez chutnal jake to je ridit D6,dvojka me prisla do mesta lepsi nez 7 a na dalnici clovek neni za zavodnika ale taky se s ni necha tech 110 v klidu jet i delsi trasa.
No pardon, zenske na trhu pomlouvaji, kdezto my si tu navzajem chvalime kvality svych vozu3m3 píše:Jak zensky na trhu![]()
jinak diky VRZC sem tez chutnal jake to je ridit D6,dvojka me prisla do mesta lepsi nez 7 a na dalnici clovek neni za zavodnika ale taky se s ni necha tech 110 v klidu jet i delsi trasa.
Pokud chces opravdu levny provoz, pak B230K +LPG. Spolehlive, bez problemu a jezdi velmi pekne.VitekCI5 píše: Je tady na prodej nádhernej benzín verze "diplomat" ale nedovedu si představit to auto živit v benzínu na denní ježdění
V.
Sehnat 240/244/245 peknou v LPG je skoro nemožné. Zaklad chci zdravé auto. Koupit pěknou a pak ji dat do LPG me to prijde škoda ... Takže varianta nafty mě přijde v pohodě. Ano s LPG bych jezdil ještě levneji, ale o to tak nejde. Nechci jezdit za 13l . S naftou se do 9 ve meste vejdu a venku do 8 to mě stačí. Pokud ta nafta neni vysloveně průser a ta konkretní co chci nebude pruser tak ji asi vemu, pokud do ctvrtka do vecera nesezenu nic lepsiho pojedu pro niolivin píše:Pokud chces opravdu levny provoz, pak B230K +LPG. Spolehlive, bez problemu a jezdi velmi pekne.VitekCI5 píše: Je tady na prodej nádhernej benzín verze "diplomat" ale nedovedu si představit to auto živit v benzínu na denní ježdění
V.
Kr.P píše:Jak už jsem psal, byla tady na fóru (a věřim že je) na prodej fakt pěkná s LPG, myslim že ten týpek jich má i víc.
Rád bych ti poradil, ale fakt si to nepamatujuVitekCI5 píše:
Hledam hledam a nevidimjsem tu novej
porad prosím !
Sakra sakra ... A modra! Hledam hledam a nenachazim !Kr.P píše:Rád bych ti poradil, ale fakt si to nepamatujuVitekCI5 píše:
Hledam hledam a nevidimjsem tu novej
porad prosím !
Jen vim že měl snad bílou a modrou, obě kombíky v LPG a byly docela drahý. Myslel jsem, že si tu někdo vzpomene.
Kdybych chtěl dvojku na denní ježdění, fakt by se mi líbily. On je prodával nějak víckrát po sobě a zřejmě se nějak nezadařilo... Byly tušim z itálie, nebo měly italsky LPG...nebo obojí.
Nebylo to nahodou v CNG? Co si matne pamatuju, tak tu nejake probehly.Kr.P píše: Rád bych ti poradil, ale fakt si to nepamatujuJen vim že měl snad bílou a modrou, obě kombíky v LPG a byly docela drahý. Myslel jsem, že si tu někdo vzpomene.
Kdybych chtěl dvojku na denní ježdění, fakt by se mi líbily. On je prodával nějak víckrát po sobě a zřejmě se nějak nezadařilo... Byly tušim z itálie, nebo měly italsky LPG...nebo obojí.
Kdyby byl požadavek kombi s velkym kufrem tak potom ano, ale požadavek je dvojka na denní užívání a potom si myslim, že pár litrů zavazadelníku < pár korun míň na palivuLukášM píše:Mít dvojku kombi se CNG nádržema v kufru mi přijde jako absolutní nesmysl.
Pro tu nejspíše v pátek jedutomasss píše:Tadle taky nevypada zle...
http://www.sbazar.cz/volvo.valenta/detail/6870934-prodam-volvo-245-diesel-rok-51988predehrev-motoru
No taaak, nenapinej nas. Zvitezil zvuk, nebo zdravy rozumVitekCI5 píše:Pro tu nejspíše v pátek jedutomasss píše:Tadle taky nevypada zle...
http://www.sbazar.cz/volvo.valenta/detail/6870934-prodam-volvo-245-diesel-rok-51988predehrev-motoru
Taky jsem zvedav jak to dopadlo, těšil jsem se na dalšího dvojkaře v klubu ... ale 11.9. byl inzerát obnoven..LukášM píše:Ma pribeh nejaky konec?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé