Před třemi dny jsem se stal snad šťastným majitelem Volvíčka X90 D5 136kw (147chip) v manuálu.
Pro auto jsem byl v autorizovaném Volvo dealerovi ve SvenCar Ostrava. Jsem druhým majitelem po nějakém panu podnikateli a tento pán jezdil do SvenCaru do servisu, takže mám kompletní dokumentaci servisu tohoto auta a přestože auto má najeto 202 700km, tak na vozidle byl dělán veškerý "důležitý" servis, který auto potřebuje. Od servisu čtyřkolky, vyměnění spojkových ložisek, až po běžnou výměnu destiček, kotoučů, rozvodů, různých náplní, takže co více si přát?

Nicméně auto má pár kosmetických vad, hlavně na předních dveřích. Nevím jestli je uvidíte z přiložených fotek. Nevíte čím by se dalo dát dopořádku? Jinak na sedačky jsem si objednal renapur čistič a renapur balzám, někde jsem se tu dočetl, že jsou s ním dobré výsledky.
Co se týče jízdních vlastností, jsem maximálně spokojený, s tím chipem má auto opravdu tah od středních otáček a zvuk motoru od 2500ot/min je prostě nádherný, je to jak když zahřmí lodní motor, hlubokým tónem.

Fotky nahraji hned jak je zmenším- foceno z Gopro 4 Silver.
Budu rád za každou Vaší radu

Ještě bych se zeptal, mám jen jedny alu 17" a na nich letní nokiany 235/65/17 a chtěl bych koupít další sadu na léto (ty co mám teď, tak v zimě půjdou na ně zimáky) a nevím, jestli jít do 18" či dokonce více?