tak nějak se to sešlo, v životě a v práci a přistála mi V70 D5 v automatu (136kw, všechny ty super DPF a vířivý klapky to má

Přesedlal jsem z Land Roverů, takže jsem ujetý na jiný auta a i v tom mi Volvo moc vyhovuje.
Auto je původem z Itálie, takže mi chybí co asi tak myslíte?? Vyhřívaný sedačky a bufík... no co, sedačky už jsem dodělával na více autech do vyhřívání, tak mě to čeká i tady..
Jinak pocity moc dobrý, auto krásně plave nad silnicí, úžasně pohodlný sedačky. Jezdím na pohodu, na spotřebu a když mě někdo tlačí, v úplně pitomých situacích (nájezdy na dálnici atd.), tak za to vezmu a docela to i jede.
Takže jsem spokojen. Zatím jsem i velmi překvapen se spotřebou (6.1 - 6.5l/100km).
Auto má takový napůl nejasný servis (kdovíjaký v Itálii, v ČR pak kombinace kdovíkdo + Auto Kurtz, kde bylo pořízeno - mimochodem se tam chovají moc pěkně!).
Takže mě čeká servis - začnu běžným - oleje motor, převodovka filtry a poté klapky, vstřiky a podobné laskominy. Vše u Davida Patočky či T6R.
Přidávám fotky z prvního vyleštění, čištění, balzámování kůže atd.
Děkuji všem za tady poskytované rady, je to neocenitelné a až nasaju trochu toho losího know-how, tak snad taky pomůžu nováčkům.
Děkuju
David S.