že ta D1 není tak strašná když jedš 9kou

Kdybys ji prodával tak mi dej vědět já pravděpodobně budu nějákou dobu bez auta a vypadá to, že bych měl nafasovat služebáka boužel ne volvo

Ať slouží stejně dobře jako mě. Jo a je mi po ní smutno
To už jí docela věříš, u mě je to tak, koupím auto, dám ho dohromady a jakmile jsem spokojený, koukám po něčem jiném. Ale díky novému systému přepisu, nyní finanční vyčerpanosti a i sympatickému pohonu, konfortu je možnost, že by mi mohla aj zůstat, ale nikdy neříkej nikdy. Jinak mi psal mi nový majitel Severáku, hlava je už dole, několik šroubů nebylo dataženo, neorigo těsnění, podpálený ventil a hlava rovnaná pilníkem, docela mne sere, že to bylo celé narafičené.Petr Marek píše:Dávám devítce rok, maximálně dva.
Limuzína to je, jen si na to musím zvykat, saab byla stihačka, držela a ani se nehla v zatáčce, tady pomalu brousím zrcátka, když to vezmu ostřeji do zatáčky.Kuko28 píše:jestli bys náhodou nebyl fanda kapely na držáku SPZ, klidně bych je odkoupil![]()
srší z něj důstojnost, je to fakt limuzína. A co mladej, ten je taky spokojen že má zase zadní lavici a ne kufr
Mattyfu píše:
Lukin v něm ještě nejel, takže na něj zatím nic neříkal
Kuko28 píše:jestli bys náhodou nebyl fanda kapely na držáku SPZ, klidně bych je odkoupil![]()
srší z něj důstojnost, je to fakt limuzína. A co mladej, ten je taky spokojen že má zase zadní lavici a ne kufr
Taky se mi moc líbí, dělal je Lukin a musím říct, že to byl skvělý nápad, ono to totiž nejen že fajn vypadá, ale narozdíl od 850 tady svítí opravdu dobře.skreči píše:ty žlutý mlhovkykamaráde mám z nich mokrý trencle, vypadaj úžasně
Uživatelé procházející toto fórum: yebat