Hluboce se omlouvám

Kufr asi bude větší, když místo na motor je o pár válců menšíIvo108 píše:Mě zajímá především velikost kufru - bude stejně velký nebo větší než u xc70 ? Je třetí řada sedadel neodstranitelná u hybrid verze ?
znak po celé uhlopříčce a to auto se mi začíná líbit.st_Andy píše:jasne ze cerna maska bude vypadat lip, kdy to tak nebylo![]()
![]()
http://2.bp.blogspot.com/-yjq_Zh_C0iQ/VBihY_ba9FI/AAAAAAAAgo0/jisXHtXfNyU/s1600/Desktop38.jpg
No uvidíme.Jean píše:No tak s tím půlmilionem má problém i leckterý redblock, greenblock i whiteblock. Takže to pro mě není argument. Když se začaly kdysi objevovat první turba, tak padaly stejné argumenty. A jaká je realita? Teď bylo na dílně R s 400000 a funguje. Co se tak zásadního změní ubráním jednoho válce? Navíc to není žádný tuning. Ten motor je na to od prvopočátku zkonstruován. Zatím se o něm zmínila z úpravců Rica a tvrdí, že je velice robustní a má ještě slušné rezervy výkonového potenciálu.
Zrovna jsem chtěl napsat: druhý nejpomalejší 400 koňový auto po Tesle P85.Roger píše:Fuj, to je uchylnost...to uz radeji Teslu, kdyz tichy motor tak uplne...a jinak ten vykon se mi taky nezda, zvuk 4 valce je jisty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé