Fotogalerie mojí krabice a pár dalších drobností jsou zatím uloženy zde:
http://setkanitesaru.cz/volvo/galerie.htm
Hektolitr píše:...Tak jsem si vyrobil nájezdy (tak se tomu určitě neříká) a jeden nejmenovaný člen fóra mě přesvědčil, ať pošlu fotky sem. Materiál je (vlastno)ručně tesaný smrkový trám, podélně rozříznuté už je to motorovkou. Jsou až zbytečně vysoký - budu snižovat...
Ahoj, díky za novoročenku & též Tobě vše nej.raolsa píše:Vlastní zdroje jsou nejlepší
![]()
Už jsi vyměnil ten simerink?
Hmmm, věřím, že by to šlo, ale vypadalo by to úplně jinak, než ocelová předloha, hlavně by to muselo být mohutnější. Přesto, kdybych stál před tímto úkolem, radši si vyberu dřevo, neb na železo jsem prostě levý. Mlhavě vidím dva mohutné tesané dubové sloupy s nějakým důmyslným a jednoduchým mechanismem na zvedání. Ostatně, můj dědeček, tesař, měl blahé paměti dřevěný hever. Kdyby Volvo bylo dřevěné, zvládl bych si na něm sám něco opravit. Nedovedeš si představit tu radost, když jsem zjistil, že v interiéru 945 z roku 1995 je použita doopravdická překližka...! Ta se nikdy nepokazí, prostě poctivej materiál!standa píše:Krásná práce, jsi šikula.
A co takhle vytesat dvousloupovej zvedák, to bys taky uměl?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé