Neboj, chápu leccos ... Záleží na vkusu a zkušenostech ... Já jsem za svůj život nařídil statisíce kilometrů, v různých autech, u nás, po Evropě, v USA, v Indii (tam 5 let v adrenalinu o kterém většina lidí tady nemá představu

atd. Takže jsem si to "užil" ve všech možných směrech ...
Dnes když mám někam jet - opravdu nevím čeho a kde bych si měl užívat ?? Ucpané cesty, všude vlekoucí se kamióny (člověk jeden nakonec pracně předjede a dalších pět je před ním), nedá se skoro nikde předjet, člověk se vleče, fronty na křižovatkách, uzavřené úseky, zácpy ve městech, občas naprostí debilové v okolí, vlekoucí se šneci ... Sunout se beznadějně poskokem skok po Praze nebo jiných městech ? Často jezdím třeba z Jablonce do Jeseníků .. hrozná cesta, vesnice, zácpy, velký provoz, nákladáky, strašná otrava (trasa Jičín - Hradec, co dodat, předtím zase x nalepených vesnic)... vždycky jsem z té cesty maximálně unavený ... od té doby ale co mám adaptivní tempomat, tak je to o mnohem větší pohoda - nevysiluju se neustálým zpomalováním , přidáváním, bržděním, znervozňováním z toho atd. auto si to pěkně dělá samo a já relaxuju, něco si poslouchám atd ... a po dojetí jsem mnohem čerstvější a méně unavený ... a to tom to je ... Užívat si ? čeho ? Já se jen modlím ať už tam co nejdřív sem. "Umění řízení" ? V tom žádné umění není - a není ani kde ho provozovat ... Na nějakém uzavřeném autodromu ?
"Prožitky za volantem" ? Ale jo, teď už jsem si asi zvykl, ale čerstvě po tom, co jsem koupil nové auto, jsem si ho užíval ... a občas jel jen tak bez cíle se projet - jak to pěkně pluje atd. Ale už jsem si zvykl ... ale určitě si ho užívám 1000x víc než předtím Opela Omegy (to bylo hrozné auto), Octavie, nebo i předchozí V70 ... to zase jo ... Ale i tak se nemůžu dočkat ať už jsem co nejdřív v cíli ... Holt nemám celkově najeto 5 000 km ...
Jo, kdybych jak za starých časů plul korábem po téměř liduprázdných cestách, to bych si asi užíval, ale v dnešní situaci katastrofálně a celoplošně přeplněných cest kdy se člověk vleče jak šnek mezi ostatními auty - to je veliká otrava ...
Je to asi věc vkusu, ale já pro sebe za "prožitek" nepovažuju smýkat se pořád na sedadle z jedné strany na druhou, nervózně zrychlovat , brzdit, dělat samoúčelné manévry atd. Kdyby to někdo dělal v autě ve kterém jedu, tak asi po nějaké době vystoupím

Já si užívám plující relaxační tíché bezpečné jízdy (ne ale nutně pomalé ...jezdím občas dost rychle )