Chápu, že někteří uživatelé fora se už těší,
kterak mne tady řádně vykoupou v blátě a následně zakopou do hnoje, konkurence hlavně......
Přeci jen, je zde dostatek očí, které čtou zdejší řádky, a jsou z opačného břehu, jak sami rádi nazývají neznačkové servisy.
Dokonce někteří z nich už ve svém holém zoufalství v boji o zákazníka, točí videa o prasatech ve špinavých autodílnách, kterak se snaží neodborně opravovat Volva, zatímco jim za zády visí logo značkového servisu
Dále pak naši rytíři klávesnic, kteří nikdy nelitují toho, co do svých QWERTY přítelkyň natloukli, protože je u toho nikdo neviděl a jsou patřičně schovaní doma za závěsem.
No nic, snažím se dělat svojí práci dobře i když jsem u toho někdy protivnej.
Nejlépe když skládám automat a přijde tam nějaký Lojza pro popelník do 850 a chce ho okamžitě, teď hned !!!
Tím netvrdím, že některé případy nemohou vypadat jako nedodělaná oprava......viz kolísající otáčky motoru po
opravě převodovky, že Shamane ????
Bohužel často bývá příčin této poruchy více, např. klapka, seřízení plynu, váha vzduchu a halda dalších ......
Jediný pán mi reklamuje neustále převodovku po opravě dokola, a já mu neustále dokola vysvětluju, že dokud nevymění chladič, aby mu do té převodovky neprosakovala chladící kapalina, která tam byla již podruhé zjištěna, že to prostě pořádně s tou emulzí řadit nebude
Takže mi to už dvakrát reklamoval, já jsem to zdarma propláchl, vyčistil, zadaptoval a předal funkční.
On mi za týden volá, že se to zase zhoršilo, tak já už nevím, jestli mluvim čínsky

Generální a střední opravy poškozených motorů Volvo D5 + T5, 2.4T apod., opravy hlav motoru D5 + benzínové, opravy manuálních převodovek M66 a diferenciálů, opravy automatických převodovek Aisin Warner, opravy úhlových převodovek, prodej použitých náhradních dílů a mnoho dalšího kolem Volva.
Areál servisu VOLVO T6R s.r.o., Mezi Vodami 11a, Praha 4 Modřany
tel. 724 100 742 Pracujeme pouze ve všední dny od 8:00 do 17:00 Děkujeme za pochopení.