Jelikoz me jiz nastvala ma felda, ktera me opet vypekla, rozhodla jsem se poohlidnout po necem spolehlivejsim.. Velmi rychle jsem dosla ke svemu dlouholetemu snu - hranatymu Volvu. Volba prozatim padla na 850 v nafte. Vzhledem k triclenne smecce psu a moji zalibe ve velkejch lodich samozrejme v kombiku. Co jsem tak zatim koumala tady na foru a jinde, relativne casto se resi startovani v zime, bejva to velkej problem? Po prestehovani do Prahy nejezdim nejak extra casto, na pojezdy po Praze budu mit v brzku vicemene k dispozici sluzebaka, takze muj maly tancik by byl vyuzivan spis na delsi trasy nez par km (vylety se psy a cesty po dalnici smerem HK, obcas nejaka ta dovolena v horach.)
Jsem zvykla na liny auta, ridic jsem dosti opatrny, coz ale neznamena, ze jezdim jako kdybych mela na hlave hucku. Jen mam respekt, predevsim pak z ostatnich ucastniku provozu. Od novyho auta ocekavam predevsim spolehlivost, chci auto, kterymu kdyz dopreju pravidelnej servis, budu mit vicemene jistotu toho, ze kdyz do nej sednu, nakopnu ho a vyrazim (samozrejme vim, ze se muze vzdycky neco pokazit, ale za posledniho ctvrt roku mi z feldy strikala nafta dvakrat z ruznych mist, neustale resim nekde nejaky bazenky, zhaveni a miliardu dalsich veci a jsem z toho fakt unavena, bo proste vetsinu casu nejezdim.)
A proc sem ted predevsim pisu?:) Rada bych znala nazory dlouholetych majitelu techto krasnych aut, pripadne kdybyste narazili na nejakou peknou 850, budu rada za echo.. Cena +-50, jsem ochotna jit vejs, pokud to bude auto, na kterym je vetsina veci udelana, bydlim v Praze, jezdim do HK, ale neni problem se za peknou karou vydat i nekam dal. Uvitala bych neco s klimatizaci, na barve mi moc nezalezi, ale na druhou stranu cim tmavsi, tim lepsi. Kdyby byla delici mriz od zavazadlovyho prostoru included, vubec bych se nezlobila. Koukala jsem, ze tu nekdo ma sklapeci, jak je na tom s pevnosti? Jde mi o bezpecnost kvuli psikum.
A kdyby tu byl nekdo z Prahy, kdo by me treba povozil, nechal me se pokochat, pripadne si kousek odridit, byla bych tuze vdecna:) Bydlim na Braniku.
Toz, Volvum zdar!