Any ideas co s tím?
Má se kontrolka rozsvítit po zapnutí klíče a zhasnout nebo svítí jen při deaktivovaném tracs?
Nechci se hádat, ale není to náhodou tak, že u V70 I Tracs jen příbržduje kola, ale do motoru nesahá? Každopádně při prudkým rozjezdu s hrabáním kol je zásah brzd cítit i slyšetdoktor píše:nejlepe odzkousis kontrolu trakce, kdyz se rozjedes rychle do zatacky. Tracs do toho zacne dost znatelne kecat a sahne do vykonu motoru.
+1Chase píše:U me třeba tracs taky nedělá vůbec nicjak ze by se mela projevovat jeho funkčnost? Protože nic nesvítí a když tomu dam moc po plynu, tak se kola protáčí jako nic
Přesně jak říkáš, to co popisuje doktor je STC MY99+ to bliká a šahá do výkonu třeba i když v kilu vymeteš louži.yoby píše:Nechci se hádat, ale není to náhodou tak, že u V70 I Tracs jen příbržduje kola, ale do motoru nesahá? Každopádně při prudkým rozjezdu s hrabáním kol je zásah brzd cítit i slyšetdoktor píše:nejlepe odzkousis kontrolu trakce, kdyz se rozjedes rychle do zatacky. Tracs do toho zacne dost znatelne kecat a sahne do vykonu motoru.
no tak to sedi i u mne, TRACS umim čudlem vypnout (rozsvitit) ale i kdyz ho mam zapnuty tak to (bez kardanu) hrabe snad uplne bez rozdilu.. Nebo nekdo zpozoroval opak? Cekal bych aspon nejake vibrovani pedalu od kol jako pri ABS, ale zatim zadnej poznatek, nebo nekdo < '98 s TRACS nejakej citelni efekt pri zahrabani pozoruje?Chase píše:U me třeba tracs taky nedělá vůbec nicjak ze by se mela projevovat jeho funkčnost? Protože nic nesvítí a když tomu dam moc po plynu, tak se kola protáčí jako nic
To bude ten samej případ co mam já, r.v. 98, MY 99, přechodová verze, tam je takovejch vychytávekst_Andy píše:'98, elektronickej plyn a TRACS? hm.. to vypada na nejakej prulom/mix verzí.. Netusil jsem ze se 98-cky delali s ETM natoz by pak meli mit misto tracs STC.. no ale pak to bys prave nejake omezeni na kolach citit mohl, jak popisuje Doktor
AhojSarkasmic píše:Ví někdo,jaký číslo jednotky má mít tracsová? Mám dvě jednotky,obě z auta kde vypínač na tracs byl a obě jednotky mají totožné číslo 9140773, což by dle googla měl bejt beztracs....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé