No jestli je ten zelenej Fokus hnusnej, tak co je potom tohle, pokud se bavíme o exteriéruDanniel74 píše:toto nevypadá úplně zle...
https://www.youtube.com/watch?v=FHPsFMGluQU
V podstatě ano, koncern je takový sňatek z rozumu, který bude vyhovovat nějvětší cílové skupině (nebo jí vyhovovat musíHaben píše:EDIT K V40: To by byli asi 2 mouchy jednou ranou, ale obavam se, ze k 18 000 eurum se nepriblizis ani dvojnasobnym rozdilem.
Aby te udrzba cenove nesezrala, chces zachovat dostatecny komfort, auto umelo i zatacet, nebyl to supersport, ale rychle auto, pak bych fakt volil Cupru nebo Octavii RS. Muzete me tady ukamenovat, ale Octavia veskere diry, pricne nerovnosti vyhlazuje daleko lepe, bez pazvuku nez Volva, ve kterych jsem kdy jel - S60, V70 I, V70 II
Ale já myslím, že jsme všichni svéprávní ...cuhan píše:Už jsem měl přes třicet aut ale nikdy mě do toho nikdo nekecal natož si od někoho radit,ve výběru aut mám svůj mozek a podle toho jednám,je to tady opravdu komedie,ještě tady nebyly,Peugeoty,Citroeny a podobná havěť...
Ale samozřejmě. Ale proč to nejprve trochu nerozebrat?cuhan píše:Beztak si vybereš podle svého..
DíkyKr.P píše:SL je menší pouze na zadních sedadlech a co se týče kufru, jinak je velikej dost. Pokud se tu bavíme o 300kW a výše, pak už asi připadá v úvahu jedině V8 a V12. Impreza, Megane, Lancer a podobný paštiky se charakterově vůbec nehodí k imagi člověka co jezdí po dlouhejch služebních cestách a rozhodně to nejsou nenápadný auta, Cayenne je zase pomalej, když to neni nějaká ta nesmyslná nejsilnější verze, to zase neni do 18k E. V IS-F jsem nikdy neměl možnost ani sedět, ale v SL65 ano a je pekelně rychlej za jakýkoliv situace, počítám že i civilnější ne-amg verze bude trhat zadnice 99,9% aut na dálnicích.
Rozhodně lepší volba než puberťácký Mko a podle mě potěší i člověka, kterýmu nic neříkaj pudřenky typu TT RS a Cayenne.
Už jsem ti to psal před nedávnem do SZ a ty to nechápeš? Já zase nechápu proč ti leží v hlavě moje zkušenosti s naftou u Saabu. Víš lidi mužou mít odlišné názory a nemusí se vždy sejít v názoru.Ondra. píše: Jo a teď přijde Pinďabc a vysvětlí ti jak se to s těma saabama má
Protože Ondra. od tý doby co koupil manželce Saaba (a je úplně jedno že pro pravověrný je to Opel s motorem z Fiata) a přijel s ním z Belgie po ose je největší saabista západní polokoulePINĎABC píše:Mohl bys mi prozradit proč máš na moji osobu jizlivé poznámky, čím jsem si je zasloužil?
možná by bylo dobré kdyby tazatel lehce směroval ostatní ke svému vkusu, protože takhle se tady budou házet za chvíli hyundai i30 sport. Já si pod tím dotazem třeba představuju úplně jiné odvětví aut než se tu omílá pořád dokola.Nicméně ona Cupra by za hřích stála.
Dle projevu chapu, ze mas s koncernem nejaky konkretni problem - jaky, vsak nevim.Nick_Slaughter píše:sem to tak zběžně prolítl a dobrá komedie tady.Seat leon, trojková ochcávka...to je jak z klubu mladých tunerů tohle vlákno.
Možná sem nějaké supr návrhy přeskočil, ale vážná rada mi tady přišel snad jen ten Mercedes C možná SL, ale to už je menší (splňují myslím vše co bylo žádáno)...
jestli to myslíte vážně tak to můžem přejmenovat na vlákno nesplněných snů z dětských let, přesně jak psal MOT.
Jinak hláška že pohodlnější ne volvo je snad jen Bentley, to mě taky rozevřelo od ucha k uchu...
Tazateli přeji hodně zdaru při výběru samozřejmě
Uživatelé procházející toto fórum: labanos