Tak jaké by to mělo být: Rychlejší než S80 V8

Dan
Ano, ta auta z 90tých znám. Ale udržovat je není jednoduché, řada dílů je specifických a drahých. A dál by vadila malá bezpečnost proti soudobým autům...smolda píše:GTIčkovej Golf? Nebo policejní Passat...nebo pak jak píšeš Cupru...každopádně polde mně osobně v kategorii do 10 let stáří nejsou žádné zajímavé vozy. Zajímavý auta se dělaly v 90.letech...a bylo jich hromada (např. Lotus Omega, Safrane Bacarra Biturbo, Clio Williams a potažmo Clio Sport V6 apod. a přitom ty auta nebyly nápadnější než naleštěný BMW)
Požadavek je hodně specifický - vím. S60R je možná jediný adept od Volva, možná ještě C30T5.Ekky píše:A proc ne Volvo S60R nebo V70R? Nebo dokonce 850R?
Na Lexuse se podívám, ten mě nenapadl. Padla skvělá nabídka na Jaguar XF, ale zde se o nenápadnosti moc mluvit nedá..martines píše:Rychlý a nenápadný je určitě 9000 od Saabu za menší peníze. Já v tom ještě ani nejel ale podle některých testérů to jezdí líp jak 850R.
Jinak bych doporučil Lexuse IS-F s tuším 315kW, dost malý ale 4 lidi to odveze a nenápadný je to určitě taky.
10 let a umění zatáčet. Důležité podmínky.martinopel píše:něco 7xx s B230FT
Lexus vypadá moc dobře. Díky za tip.martines píše:Rychlý a nenápadný je určitě 9000 od Saabu za menší peníze. Já v tom ještě ani nejel ale podle některých testérů to jezdí líp jak 850R.
Jinak bych doporučil Lexuse IS-F s tuším 315kW, dost malý ale 4 lidi to odveze a nenápadný je to určitě taky.
Srovnáváno nesrovnatelné. Základní určení obou vozů se hodně rozchází. Báwo se svým podvozkem je o hodně vepředu, a motoricky asi taky. Tohle prostě bavoři umí. Akorát majitelé těch aut svým chováním degradují postavení značky v očích většiny lidí, čest výnimkám.Danniel74 píše:Volvo S60R bylo srovnáváno s M3 a M3 byla lepší.
Já jsem tatík od rodiny.Ekky píše:Si myslim ze na nasich silnicich si ty legrace moc neuzijes.. hlavne nevyuzijes jejich potencional,leda ze bys stim jezdil na okruhy.
RS ano, ale pokud hravé auto tak spíše menší 4 než 6Danniel74 píše:Děkuji,bylo by upřednostňováno sériové řešení, speciály jsou moc pěkné, ale kdo to bude servisovat?
Co např. Audi, tohle není zrovna nenápadné, máte někdo zkušenost např. s něčím takovým? Není to favorit, pouze se ptám ..
https://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/s6/15788559?goFrom=list
Ja to nemyslel jako ze bys ohrozoval,ja to myslel ohledne kvalit nasich komunikaci.. kdyz si vemu tu S6 jak sedi na prdely tvrdy to bude jak krava.. vyskakanej s toho budes dost a deti taky.Danniel74 píše:Já jsem tatík od rodiny.Ekky píše:Si myslim ze na nasich silnicich si ty legrace moc neuzijes.. hlavne nevyuzijes jejich potencional,leda ze bys stim jezdil na okruhy.Myslím, že jezdím celkem ohleduplně k ostatním účastníkům.
Kolega má nějakou 750, nebo i více, prý je to nejsilnější série. Jezdí předpisově a pocitové vnímání 50ti km/h po městě je hodně zvláštní. Ten pocit, že auto skoro stojí ...gusto píše:Jo, ale můžeš být ta výjimka!
Proto se radímcuhan píše:Rychlé,nenápadné,bezpečné a které umí zatáčet,no nevím jestli bylo takové auto někdy vyrobeno,vždy tomu bude chybět jeden faktor..
Uživatelé procházející toto fórum: yebat, Zeb