a ted prosím česky?martinopel píše:U toho druhého videa mají zřejmě upravený vozík,protože tyto Toyoty nemají dvoucestnou pístnici pro zdvih.

a ted prosím česky?martinopel píše:U toho druhého videa mají zřejmě upravený vozík,protože tyto Toyoty nemají dvoucestnou pístnici pro zdvih.
Většina vozíků umí pouze zvedat,dolů se břemeno a vidle spouští vlastní vahou,tím že se otevře ventil.Na to,aby mohl dělat to co dělal by potřebovali pístnici,která umí tlačit i dolů,což je většinou u vozíku zbytečné.Ekky píše: a ted prosím česky?nevim jaka dvoucestna ale vidim že to zvedne bednu pak to zase dáva dolu když ho zdvihá a když ho zase skláda tak se zase opíra o vidle asi aby nepřepad a přitom je synchroně davaji dolu a nahoru... takhle to na mě pusobí...
No tak jo,tak máš pravdu.Až budeš někdy z vozíkem jezdit tak to zkus.K čemu by bylo tohle u vozíku dobré?? Jen by to zbytečně vozík prodražilo.danki píše:To je blbost, obyc. vozik takto funguje, jak totok tu
Martine já vím, že mám pravdu. Aj ty ju máš co sa týka technologie VZV.martinopel píše:No tak jo,tak máš pravdu.Až budeš někdy z vozíkem jezdit tak to zkus.K čemu by bylo tohle u vozíku dobré?? Jen by to zbytečně vozík prodražilo.danki píše:To je blbost, obyc. vozik takto funguje, jak totok tu
Pokud by jsi se takhle o vidle opřel,řetěz se povolí a vidle jdou na volno,takže není možné se o ně opřít.Urvanej píše:Obyč vozík má řetěz, na jedný straně ukotvenej qozíku, na druhý qidlim a uprostřed ho tahá pístnice.
Na videu nevidim nic, čemu by tato kontrukce odporovala. On se za vidle nezvedá, jen je má opřené.
Hahaha!Logan píše:
Jak se skvěle vypořádat s telemarketingem?Pouze pro anglicky rozumící, ale stojí to za to.
Když jsem viděl jeho profil na FB tak bych to tipoval na variantu číslo 2Chase píše:Ty kotouče jsou buď fake a nebo je to návrat idiota![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Macek2