Tak a dneska jsem rozebíral dveře a pořád mi nejde centrál a zjistil jsem že nemám v boku dole reproduktor :O Je to u pro logicu normální ? Prostě pravej spodní repro není a možná že ani levej není :O mají tam být nebo ne ?
To vypadá, že borec šetřil váhuKr.P píše:Musí to bejt CD-R s modrou vrstvou dole, dokonce jen pár vyvolenejch značek. Někdo tady na foru myslim posílal přímo přebaly, jak maji ty CDčka vypadat. Myslim že zlatý sony audio cd a modrá verbatimka fungujou dobře.
Tyvoe ty to máš dobře vykuchaný, když nemáš boční repráky, ani středovej - proto ten týpek psal motorsport v tom inzerátu, protože redukoval![]()
pro logic má mít 4x ve dveřích, 3x v palubce a 2x vzadu v platu, máš tam něco z toho ?
A máš zaplý dolby ? jsou tam 3 mody, klasický stereo, kde všechno hraje jako 2 repráky, pak x2 - ten hraje po párech a pak dolby. Drncá a brumlá, protože to neni reprák, ale basák, ten moc dobře vyšší frekvence nevykresluje.sedli02 píše:Stredovej tam je ale zda se mi ze nehraje mozna kvuli tomu ze nejsou ty dva zapojeny ... Tak to blbne doufam... Tak se rovnou orientacne ptam kolik by to stalo... Zadni dva mam bocni dva horni mam a na palubce vsechny tri jsou jen ten stred nehraje ... A zadni jeden z nich mirne brumla nebo jak to spravne specifikovat pri basech to jakoby drnca
jo a co říkáte na tyhle kola ?http://auto.bazos.cz/inzerat/40461496/17-orig-Volvo-C70-850-V70-S60-S80-alu-disky-s-pneu.php
jsou to origo ? Má smysl do nich dát tolik ?
Pokud vím, tak se dá ještě štelovat hlasitost středového repro vytažením jednoho z těch kolíčků vlevo dole na rádiu ne ? takové to druhé povytaženíKr.P píše:
A máš zaplý dolby ? jsou tam 3 mody, klasický stereo, kde všechno hraje jako 2 repráky, pak x2 - ten hraje po párech a pak dolby. Drncá a brumlá, protože to neni reprák, ale basák, ten moc dobře vyšší frekvence nevykresluje.
Já bych ty peníze do Canist nedal jen proto, že se mi nelíběji, cena to ale jinak zase až tak hrozná neni. Já koupil třeba Propusy, který jsou hezčí za míň, ale to bylo proto, že pán bral drogy.
Kdybys chtěl ty moje bejvalý AEZ, který Cčku docela slušeji, měl bych pro tebe zajímavější nabídku, se slušnejma gumama...Ale jsou to teda 18"
Vždycky jsem si říkal, že by byly luxusní, kdyby je někdo nechal láknout do nějaký zajímavý barvy
fotky mám v galerii https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=96&t=44453 jsou na tom léta tyvoe ! Nejsem dement abych kupoval nízkoprofilový 18" na zimusedli02 píše:Máš nějaký foto ? A jsou an tom zimáky ? Ale zas 18ky twe ... to se prohnu
a tyhle by tam asi slušely http://www.sbazar.cz/kuba.alu/detail/5443876-nove-alu-kola-rsw-667-177j-5x108110
Takže to chápu správně, že když by se mi povedlo sehnat palubku se středovým reprákem (Teda dvěma jak říkášDejw22 píše:Pokud vím, tak základní verze Audia v C70 byla:
10 repro, zesilovač 4x60W a rádio SC 805
pak:
10 repro, zesilovač 4x100W a rádio SC900/901
a pak modla:
10 rerpo, zesilovač 4x100W, rádio SC900/901 + dolby procesor a středový reproduktor, kde jsou vlastně 2 reproduktory( u kabrioletu navíc ještě dva soobwofery za zadníma sedadlama)
A ještě přidávám fotku o origo ceníku, první sem myslel ež bych to sem naskenoval celý, mám ještě asi 70 stránkovej katalog k C70Ale na to jsem moc línej
Uživatelé procházející toto fórum: labanos