Po předešlých radách jsem změřil kontuinitu, vše ok u obou sedaček bílý konektor pípá a zároveň jsem naměřil u obou 1,2 Ohmu. Sundal jsem obě relé, ale nevím co s nimi dál...

Jsem na to podobně, ale snad někoho zlákám ať mi na to koukne a zkusí zjistit kde je problém...LUBOŠ píše:a já Ti neporadím, elektrika i plochá baterka je pro mě "španělská vesnice". O elektroinstalaci se mě stará Standa.
Bud to niekto pred tebou zapojil natvrdo na vypinac, alebo mas low cost verziu s bimetalovym termostatom.danki píše:Mne vyhrev funguje aj ked je 40°
Asi mam africku verziu
Vzhladom na modelovy rok tvojho auta nemusi sediet ani strih sedacky - lisia sa model od modelu a vybavy. Sedak ako celok zamenny je, urcite do MY1994, ako je to s novsimi modelmi neviem, ale u 940 nizsich vybav by to mohlo sediet. Pozor na bocne airbagy !M.a.r.e.k píše:Pánové děkuji za odpovědi. Co se odkazu na schémata týče, tak ten je perfektní, je tam snad vše co člověka napadne, takže teď a myslím že i do budoucna to bude super pomůcka...![]()
Jsem na to podobně, ale snad někoho zlákám ať mi na to koukne a zkusí zjistit kde je problém...LUBOŠ píše:a já Ti neporadím, elektrika i plochá baterka je pro mě "španělská vesnice". O elektroinstalaci se mě stará Standa.
Jen bych prosil o poslední radu. Jak už jsem psal, mohu mít jednu sedačku s funkčním výhřevem ale je v textilu a ne v kůži. Dočetl jsem se, že tam zřejmě bude rozdíl. I schémata jsou pro High output a Normal output, takže jako by kůže a textil? Nikde jsem se ale nedočetl jaký je přesně rozdíl, které díly výhřevu jsou jiné nebo zdali je to úplně odlišné a díly z textilní mi budou k ničemu.
Děkuji za pomoc
Uživatelé procházející toto fórum: Aleshak