Tak jsem dnes vymenil olej, zahral jsem kratkou jizdou a vypustil. Ocekaval jsem alespon 5,5 litru stareho, ale po posledni kapce pouhe 3 litry. Tak se teda ptam, kde je hranice minimalniho mnozstvi v motoru? Nemela by to hlasit kontrolka? Ano, kontrolka mi funguje, minimalne pri otoceni klickem se rozsviti a po nastartovani zhasne. Kde je zbytek 3,5l ojlu?
Po vymene se zmenil nejen zvuk a chod motoru, ale prestalo mi turbo padat do nouzaku
Je to normalni???
Kontrolka tlaku oleje je něco jinýho než kontrola množství oleje. Ono taky kdoví co to bylo za mastnou vodu...
Jinak se snažim zavádět poměrně snadný a nic nestojící rituál, při tankování cvaknu pistoli do nádrže a jdu změřit olej. Většinou mi to akorát vyjde kdy mam zkotrolováno a cvakne pistole.
Ta kontrolka je tam v podstatě jen kvůli tomu, že tam něco teče. Protože když už za jízdy blikne, už bejvá pozdě. Spínací tlak je kolem půl baru, realita co tam je cca 2-7, podle toček a podle stavu přepouštěcího ventilu. Pokud to cucne vzduch, tak než čidlo zareaguje, už je tam zase olej, takže to protě nevidíš.
Pokud ho tam bylo fakt málo, tak to může mít katastrofální následky. Otázkou spíš je, kam zmizel, zda přes turbo, kroužky, ventily nebo na zem... To bych začal řešit jako první, abys pak někde nehonil jinej motor...