Dnes přibližně ve čtvrt na osm se za mě zařadila a jeli jsme spolu od Lokte kolem Poříčí až do Sokolova..hezky se jelo

Černá a šofér nebyl za volantem ani vidět?dumi.cz píše:Dneska odpoledne, kolona před viaduktem, já jel v pravém pruhu a v levém V40tka, Podnačník volvoklub a losíci na boku
Zatroubil jsem a mavli jsme si. přiznejte se, kterej z vás to byl?
yoby píše:On se ozve, až mu žena dovolí vytáhnou ruce ze záhonků
pokud jednickova a dopoledne,tak jsem to mohl byt ja..Nosound89 píše:pátek 20.6.2014 na D1 před brnem stříbrná V70 kdo to byl?
Já teda svojí 850tku fakt nepovažuji za obyčejné auto...sice jej používám jako hlavní dopravní prostředek, ale je to auto se sakra velkou dušímichal_0077 píše:kluci chapu ze se s dvojkama sedmickama a podobnejma veteranama se zdravite....
Delat to s 850 a vejs mi prijde malinko usmevne. Jako ty auta maj nejake kouzlo, ale je to porad jen auto, ktere slouzi k beznemu pouzivani. Zadne sberatelsky kousek a zadne vikendove auto... Proste ucastnik provozu kterej jede z A do B a kolikrat si ani nevsimne co jede okolo.
Timto se tedy omlouvam, ze neblikam nemavam ani nijak jinak nezdravim. Jedine co delam kdyz potkam nejake volvo, ktere jede rozumne tak s nim kousek jedu v kolone.
michal_0077 píše:kluci chapu ze se s dvojkama sedmickama a podobnejma veteranama se zdravite....
Delat to s 850 a vejs mi prijde malinko usmevne. Jako ty auta maj nejake kouzlo, ale je to porad jen auto, ktere slouzi k beznemu pouzivani. Zadne sberatelsky kousek a zadne vikendove auto... Proste ucastnik provozu kterej jede z A do B a kolikrat si ani nevsimne co jede okolo.
Timto se tedy omlouvam, ze neblikam nemavam ani nijak jinak nezdravim. Jedine co delam kdyz potkam nejake volvo, ktere jede rozumne tak s nim kousek jedu v kolone.
S jednou bílou 850 se na Proseku zdravíme poměrně často a vždy mě to zlepší náladumichal_0077 píše:kluci chapu ze se s dvojkama sedmickama a podobnejma veteranama se zdravite....
Neposlouchej ho, kecá. Náhodou jsem je měl ve skleníku, ale houknul jsi opravdu na mne.dumi.cz píše:yoby píše:On se ozve, až mu žena dovolí vytáhnou ruce ze záhonků
vcar píše:Neposlouchej ho, kecá. Náhodou jsem je měl ve skleníku, ale houknul jsi opravdu na mne.dumi.cz píše:
Nezdravíš veterána, ale Volvomichal_0077 píše:kluci chapu ....
Uživatelé procházející toto fórum: Boudy, Google [Bot], Tod2