prostě at si to odtahnou a daj to do kupy aby to jezdilo. a určo další peníze jim dávat nehodlám...
Jen by mě zajímalo, co na tom stálo těch 56 klacků, když se na rozvaděč ani nepodívali. Což nechápu, když už to měli venku - celé to nějak smrdí.Ekky píše: Bohuzel uz v tom mam 56k
Dekuji za info... Jsem rad ze tohke vim a muzu aspon pak s necim argumentovat. Ale i kdyz rozvadec nedelaly,prevodovka druhy den po prevzeti zacala kopat. Ve finale to pak radilo hur nez pred opravou. Vymlouvaji se ze za to muze vadny rozvadec pac prevodovka ma jine impulzi po vymene oleje cisteni atd.travex píše:ja se rozhodoval jestli social repas od Richarda za tricet nebo novou za osmapadesat.... za tvoje penize je novej kousek bez moznate z volva... (teda v akci 4+ minus DPH).
Mozek v my kauze nepocitam, ten jsem nechal udelat uz o vanocich......
Co rozvadec? Podotikam ze pred opravou to fakt radilo pekne bez cukani a prodlev. Zaradilo to i ty ostatni kvalty 4,5 a 6 ale ty klouzaly takkze to nejelo a spadlo to do nouzaku. To je pred opravou.travex píše:na prasklou hridel bych nesazel, byla to vlastnost 55-50ky rocniky 01 a 02... novejsim u hridele drzej...
ja sazim na menic, cerpadlo, pripadne ztratu tlaku na futrech (menice)....
Jasne... Taky mi bylo receno od nekoho jineho ze tyhle prevodovky by se mely delat komplet ne jen na pul.travex píše:rozvadec teoreticky mozna, ale neni to muj favorit. Navic podle faktury na nem neco delali, Jejich ukol byl opravit prevodovku a to nedali....
Otázkou je,zdali byla vůbec převodovka opravována,nebo jen oprava vyúčtována.Ekky píše:Takze znova ta prevodovka... Dnes jsem mluvil s panama ze servisu a rozvadec zpusobyl ze se spalily nejake rozjezdove lamely (forward) ,bordel ktery u toho vznikl,udajne nalital do menice ktery je saneseny. Takze se vyjadrili k tomu tak ze chteji vymenit rozvadec ktery bude stat 27k bez DPH ,odhadovana cena 30k lamely jsou potreba vymenit a menic vycistit. At pocitam jak pocitam tak mi to nejak nesedi... Vychazi mi to ze by praci a lamely delaly zadarmo. Jenze kdyz odmitnu rozvadec a budu to chtit dat dohromady,tak si budou uctovat cca 7k za vycisteni menice a nove lamely. Ti zas at pocitam jak pocitam tak to zas nejak nevychazi...
Resil jsem to se dvema servisi a bylo receno ze chyba pravdepodobne na jejich strane,spatne poskladana prevodovka ,dokonce zaznelo ze rozvadec byl vymenen za jiny podle udanu a chovani prevodovky pred a po oprave.
Co si o tom myslet a jak postupovat dal?
Nabydli 3 varianty. Opravu za 70 , 60 a 50 tisic.. Jelikoz smrdim korunoj takze jsem zvolim variantu 50 stim ze rozvadec se nebude menit. Jenze na nej sahly. Asi nejspis cistily a znistili ze v nem je kus ulomeneho nejakeho ventylu nebo co to bylo ( muj dojem ze ho ulomily pri cisteni ) puvodni verdikt prehrivani prevodovky spaleny lamely a je potreba pridavny chladic a repas menice. Kdyz sem si auto prebyral tak zacaly mluvit o rozvadeci ze je potreba vymenit. Jenze o tom jsem nechtel ani slyset pac rozvadec radil v poradku pred opravou. Po oprave hned druhy den prevodovka zacala kopat. Na rovavedc pred opravou se najezdilo prez 2000km po oprave prevodovku zastavilrave rozvadec a to po 14ti dnech cca 700km najezdeno. Adaptace nebyla pravdepodobne udelana.Haben píše:Necetl jsem cely topic, ale: Chtel jsi opravit prevodovku, ale na rozvadec nemeli sahat? Nebo ti rekli, ze to nebude potreba? Nebo jaka byla dohoda?
Uživatelé procházející toto fórum: Tarkin