Nemáš pravdu.L4W píše: I kdybys tam nastavil 100% fyzické paměti, tak k čemu to bude, když máš jen 2GB? VIDA, alespoň ve verzi 2013A, tě ani nepustí přes instalaci podud detekuje méně jak nějakých 2700 MB RAM. Teď jsem to zkoušel.

Nemáš pravdu.L4W píše: I kdybys tam nastavil 100% fyzické paměti, tak k čemu to bude, když máš jen 2GB? VIDA, alespoň ve verzi 2013A, tě ani nepustí přes instalaci podud detekuje méně jak nějakých 2700 MB RAM. Teď jsem to zkoušel.
V sedmičkách jedu, tam mám virtualbox a do něj mám dát zase sedmičky?L4W píše:A zkoušel jsi do virtualboxu nainstalovat W7 professional jak psal koch?
Tak to objasni, ať nemusím(e) ztrácet čas se zkoušením dalších možností.martinopel píše: Nemáš pravdu.
A není ta dioda modrá? Modré LED mají fake DiCE, které nefungují regulérně. Napájí se z USB.Romulusw píše:Mě ta dioda svítí i když to není připojené do auta.L4W píše:Ano zkoušel, nejede to. Ani nesvítí dioda vehicle interface status.
Můžu se zeptat, jestli existují i verze (čínské), které mají LEDky "nemodré"?ok2ucx píše: A není ta dioda modrá? Modré LED mají fake DiCE, které nefungují regulérně. Napájí se z USB.
Starší auta něco málo diagnostika funguje, novější negativ.
P.
nevim jak VMware, ale VirtualBox ukládá virtuální disk jako jeden soubor, kterej stačí zkopírovat - ušetřil by sis práci s GhostemRomulusw píše: Ghostem ihned uložím celou partition do zálohy pro strýčka Příhodu.
Děkuji všem, kteří pomohli ke správné cestě
SamozřejměTHOmasoj píše: nevim jak VMware, ale VirtualBox ukládá virtuální disk jako jeden soubor, kterej stačí zkopírovat - ušetřil by sis práci s Ghostem
RAM není problém, v konfiguračním souboru přepíšeš kontrolovanou velikost a jedeš, jedu na DELL 1gb ram i také. G:VIDA2012AInstallDVDVida_dvdheaderCompinfo - uplně doleL4W píše:S RAM bude problém, pokud jich nemáš dostatek. Ve virtualnoxu nejde tuším nastavit víc jak 50% fyzické paměti, a VIDA potřebuje 3GB.Romulusw píše:Nějaký posun tu je, ale výsledek nula. Virtuální XP DICE vidí, ale zase nejde korektně nainstalovat VIDA.
Ještě se zkusím podívat na ten virtualbox.
Uživatelé procházející toto fórum: Max