Původně jsem chtěl zkusit ze 100 ale ve 120 jsem zjistil,že mne nebaví jezdit tak pomalu.
martinopel píše:140-210 ve čtyřech lidech 16s zrychlováno na 5 rychlostní stupeň do mírného kopce.Je to slabota
Původně jsem chtěl zkusit ze 100 ale ve 120 jsem zjistil,že mne nebaví jezdit tak pomalu.
Takže T5 ? Chip ? Já jen pro upřesněnídali píše:Půl nádrže... 5,98s... a ne, 850 jsem zatím z hybernace nevytáhnulJen mi na to nedali žádnou stage, musel bych projít IQ testama a to sem předem odmít, mám to zakázaný od doktora
JJ V70 T5, výfuk Simons, chip, (nic extrémního, jenom 1.2 baru maximum), jen pro srovnání hodnoty před (už se Simonsem, ale letníma kolama) se pohybovaly mezi 7,24s plná nádrž a cca 7,10s hladový oko.metju píše:Takže T5 ? Chip ? Já jen pro upřesnění
a teď je ta chvíle kdy má R porazit T5 !dali píše:Mimochodem, aby řeč nestála, tak už se mi s T5 podařilo porazit mojí 850......všechno stejný (to znamená pouze chip a Simons), včetně opět půlky nádrže, jedinej rozdíl pořádně naadaptovaná řídící jednotka a průměr ze tří měření 5,76s. 850 pocitově jela líp, ale T5 těží z obrovskýho rozsahu otáček.
To je docela zajímavý, co jsem naposledy koukal byl tady E85 pod nějakejch 27kč, což je zhruba 75% ceny. Kde sehnat ještě levnější to nevím, ale asi by se dalo vzhledem že to ještě není Praha. Vaše vlákno jsem trošku sledoval, ale pořád upřímně tak trošku čekám, co z toho vznikne, protože (neber to osobně) řídící jednotku na E85 umí namontovat každej, ale aby to fungovalo jako celek, tohle bohužel nestačí. Kdyby se vám to povedlo dohnat do nějakýho zdárnýho konce s tím, že budete pokračovat s tou upřímností, kde nevynecháváte záměrně ani problémy, tak by se mi to asi i líbilo...ok2ucx píše:O spotřebě se začalo lehce diskutovat zde: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=127&t=44402&p=512878#p512596
V kostce: podle dlouhodobých korečních hodnot lambda sondy musí ECM korigovat spotřebu (dobu vstřiku) o ~20%.
A když se koupí ethanol za 66% ceny naturalu (což není zdaleka všude), tak cena za 1km ve výsledku klesne na 80%. A to není vůbec špatné, když se k tomu připočítá to, že to "lépe" jede, tedy aspoň díky vyššímu oktanovému číslu.
Pavel
Tank ONO 24,50 kčKr.P píše:To je docela zajímavý, co jsem naposledy koukal byl tady E85 pod nějakejch 27kč, což je zhruba 75% ceny. Kde sehnat ještě levnější to nevím, ale asi by se dalo vzhledem že to ještě není Praha. Vaše vlákno jsem trošku sledoval, ale pořád upřímně tak trošku čekám, co z toho vznikne, protože (neber to osobně) řídící jednotku na E85 umí namontovat každej, ale aby to fungovalo jako celek, tohle bohužel nestačí. Kdyby se vám to povedlo dohnat do nějakýho zdárnýho konce s tím, že budete pokračovat s tou upřímností, kde nevynecháváte záměrně ani problémy, tak by se mi to asi i líbilo...ok2ucx píše:O spotřebě se začalo lehce diskutovat zde: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=127&t=44402&p=512878#p512596
V kostce: podle dlouhodobých korečních hodnot lambda sondy musí ECM korigovat spotřebu (dobu vstřiku) o ~20%.
A když se koupí ethanol za 66% ceny naturalu (což není zdaleka všude), tak cena za 1km ve výsledku klesne na 80%. A to není vůbec špatné, když se k tomu připočítá to, že to "lépe" jede, tedy aspoň díky vyššímu oktanovému číslu.
Pavel
Nejbližší ONO mám v Krupé u Rakovníka, cca 40km odsud, takže to leda brát do kanystrů a to si nejsem uplně jist, jestli je na to E85 vhodný, třeba bude někdo vědět...Tank ONO 24,50 kč
Uživatelé procházející toto fórum: jirka789